PHOTOBOOTH HUREN

Photobooth Huren: Hoe Het de Sfeer Verhoogt en Uw Merk Versterkt

Bent u van plan een evenement te organiseren? Overweeg dan om een photobooth te huren voor een onvergetelijke ervaring en om uw merk interactief te promoten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering of een informele bijeenkomst, een photobooth verhoogt niet alleen de sfeer, maar versterkt ook uw merk op een dynamische manier.

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677
Photobooth beurs incentive
Foto-entertainment
Optie full branded
Print, Digitaal & GIF
Onbeperkt Afdrukken
Online Sharing

De Magie van Photobooths op Evenementen

Waarom photobooth huren een slimme keuze is voor uw volgende evenement: Photobooths bieden vermaak en een plek voor gasten om samen te komen, lachen en nieuwe connecties te maken. Kinderen, volwassenen en ouderen—iedereen geniet van de speelse aard van een foto maken met grappige hoeden en brillen.

Branding en Marketing Voordelen
Een photobooth huren biedt aanzienlijke voordelen voor uw branding en marketinginspanningen. Bij Keepsake kunt u de buitenkant van de photobooth volledig branden met uw logo en merkkleuren, wat zorgt voor een opvallende zichtbaarheid op uw evenement. Bovendien faciliteert de photobooth de directe deelbaarheid van branded content via sociale media, waardoor uw merk nog meer exposure krijgt.

Effectief Inzetten van een Photobooth

Om het maximale uit uw photobooth te halen, is het belangrijk om strategisch te denken over hoe deze kan bijdragen aan uw evenementdoelstellingen. Hier zijn enkele tips:

  • Locatie is Koning: Plaats de photobooth op een strategische locatie waar veel gasten langskomen, maar waar het geen bottleneck vormt. Een goed zichtbare en toegankelijke locatie zorgt voor meer gebruik en engagement.
  • Maatwerk: Pas de gebruikerservaring aan door thema’s en achtergronden te kiezen die resoneren met uw evenement of merk. Dit kan variëren van subtiele logo-plaatsingen tot een volledige thematische ombouw van de photobooth.
  • Engageer en Deel: Zorg ervoor dat het makkelijk is voor gasten om hun foto’s direct te delen op sociale media. Overweeg incentives voor gasten die hun foto delen met uw evenementspecifieke hashtag om zo het bereik te vergroten.
  • Interactieve Elementen: Voeg elementen zoals een touchscreen met een quiz of poll toe die gasten kunnen invullen terwijl ze wachten. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid, maar kan ook waardevolle data verzamelen over uw doelgroep.

PHOTOBOOTH CASES – Bekijk onze PhotoBooths in de praktijk

HOE GAAN WE TE WERK?

STAP 1

Na jouw aanvraag nemen we samen de mogelijkheden door. We luisteren goed naar jouw vraag en we kijken naar jouw doelgroep, type event en locatie. Ook stellen we gerichte vragen vanuit onze praktijkervaring. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen.

STAP 2

Bij een GO op de offerte, gaat Team Keepsake voor je aan de slag. Je krijgt een vaste Projectmanager, een draaiboek met praktische gegevens voor de dag zelf en we nemen aan de hand van jouw voorkeuren de verschillende designonderdelen door.

STAP 3

Op de dag van jouw evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de voorbereiding en opbouw in alle rust te doen. We volgen het draaiboek en de daarin opgenomen afspraken en communicatie. Tijd om jouw doelgroep in de spotlights te zetten!

STAP 4

We bouwen de PhotoBooth en eventuele setting weer af… It’s a wrap! Na het evenement nemen we contact met je op ter afronding en voor de eventuele final touches.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

Het huren van een photobooth is een uitstekende keuze voor elk evenement waar u de sfeer wilt verhogen en tegelijkertijd uw merkrelatie wilt versterken. Bent u klaar om een photobooth te huren en uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met ons en ontdek de vele mogelijkheden die Keepsake biedt.