OVER ONS

A keepsake is a small present that is given to you by someone so that you will remember that person.

Het Keepsake Team

Ons team heeft gezamenlijk ruim 25 jaar ervaring op het gebied van evenementen en merkactivatie. Van marketing en communicatie tot sales, fotografie en design: gebruik ons als klankbord voor jouw concept, we delen graag onze kennis en ervaring. Het Keepsake team staat voor jou klaar!

<strong>Niek Akersloot</strong>
Niek AkerslootSales & Creatieve Concepten
niek@yournextkeepsake.nl
06-18078677
<strong>Sander Sinninghe Damsté</strong>
Sander Sinninghe DamstéProductontwikkeling & Strategie
sander@yournextkeepsake.nl
06 14676637
<strong>Julie Krisman</strong>
Julie KrismanProject & Promotie
<strong>Luka Kreisler</strong>
Luka KreislerMedewerkers & Promotie
<strong>Max du Pon</strong>
Max du PonTeamlead Promotie & Fotografie

MISSIE KEEPSAKE

Bijzondere verhalen verdienen vereeuwiging. Daarom streven wij naar het succesvol laten slagen van jouw project door middel van kwaliteit en een proactieve aanpak waarbij eerlijkheid het langst duurt. Wij geloven sterk in de kracht van verbinding waarin opdrachtgever en bureau elkaar door en door kennen en zo samen succes behalen. Net zoals onze keepsakes, investeren wij daarom graag in langdurige relaties en partnerships. 

Keepsake Activatie – We brengen mensen in beweging met jouw merkverhaal, vergroten je bereik en creëren fans en merk ambassadeurs. Merkactivatie gaat verder dan de traditionele manier van reclame maken. Om nieuwe klanten te werven of te behouden is het niet alleen maar een kwestie van zenden. Om klanten echt aan je merk te binden wil je ze op een persoonlijke manier betrekken. Met een duidelijke propositie binden we dat mensen niet alleen achter je product staan maar ook achter je merkverhaal.

Keepsake Promotie – Breng je product onder de aandacht van jouw doelgroep. Door persoonlijke promotie, brengen we doelgroep en product samen. Een positieve eerste kennismaking zal de relatie tot je doelgroep versterken en uiteindelijk zorgen voor een hogere omzet Jouw product is het startpunt voor de promotie actie. We maken gebruik van de unieke eigenschappen en kenmerken om dit terug te laten komen in de stand en activatie. Alles volledig in de huisstijl en communicatie die bij het product hoort. 

Keepsake Fieldmarketing – We verzorgen marketing oplossingen in het veld en brengen daarmee jouw merkverhaal bij de mensen thuis. Met unieke roadshow oplossingen en mobiele activaties zorgen we ervoor dat jouw merk zichtbaar en positief in beeld komt. We raken de doelgroep en brengen hen in beweging.   

Keepsake Branding – Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk of boodschap met branded promotiemateriaal. Promotioneel drukwerk is een effectief middel om je zichtbaarheid te vergroten. Nog efficiënter als je doelgroep iets van jouw merk mee naar huis neemt. Communicatie uitingen worden vaak onderschat. Het is dan ook belangrijk dat we jouw doelgroep laten zien, wie de sponsor is. Keepsake helpt bedrijven met de bedrukking van verschillende producten zoals: banners, flyers, bierviltjes, forex platen, kleding en nog veel meer.