Project Description

TRUE NOORD

BRANDED PHOTOBOOTH AMSTERDAM

Tijdens een bedrijfsevent werd gebruik gemaakt van onze photobooth met backwall. De photobooth, backwall en de fotoprint geheel in de stijl van True Noord.

Tastbaar aandenken
Werknemersevent Amsterdam
Full branded Photobooth
Branded backwall

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases

BRANDED PHOTOBOOTH AMSTERDAM

Zoek je naar dé perfecte toevoeging voor jouw evenement in Amsterdam? Ontdek de magie van onze branded photobooth in Amsterdam! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of een ander speciaal moment, onze photobooth zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Met onze photobooth in Amsterdam voeg je een uniek en persoonlijk tintje toe aan je evenement. Maak indruk op je gasten door het creëren van gepersonaliseerde foto’s die perfect passen bij de sfeer en stijl van jouw gelegenheid. Onze branded photobooth biedt talloze mogelijkheden om jouw merk, logo of thema te integreren, zodat elke foto een blijvende indruk achterlaat.

Wat maakt onze branded photobooth in Amsterdam zo speciaal? Allereerst is het een gebruiksvriendelijke en interactieve ervaring voor iedereen. Gasten kunnen direct aan de slag met het maken van leuke en spontane foto’s. Daarnaast kunnen we de buitenkant van de photobooth volledig aanpassen aan jouw wensen. Denk hierbij aan kleuren, logo’s en visuals die naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw merk of evenement.

Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Van de installatie tot het ophalen van de gemaakte herinneringen, wij regelen het allemaal.

Wil je jouw evenement in Amsterdam naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de unieke en onvergetelijke ervaring van onze branded photobooth. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakt pakket dat perfect past bij jouw wensen en eisen. Maak je evenement memorabel met de Branded Photobooth Amsterdam!