HUUR PHOTOBOOTH

Met onze high-end PhotoBooth maak je letterlijk een onvergetelijke indruk op jouw doelgroep. Verras ze met een persoonlijk fotomoment en maak jouw merk onderdeel van hun positieve herinnering. De foto met jouw branding wordt direct afgedrukt en kan ook op social media gedeeld worden!

Ontdek hieronder onze unieke opties en add-ons voor alle type events, activaties en locaties. Jij kiest! En met meer dan 25 jaar ervaring, bieden we hoogwaardige PhotoBooths en een full service aanpak om de uitvoering volledig voor je te verzorgen.

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677
Photobooth verhuur op beurs
Foto-entertainment
Optie full branded
Print, Digitaal & GIF
Onbeperkt Afdrukken
Online Sharing

PHOTOBOOTH – vanaf € 350,- per dag

 • Inclusief high-end PhotoBooth

 • Inclusief snel & onbeperkt afdrukken

 • Inclusief aanleveren design & logo

 • Inclusief op- en afbouw

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op voor aanvullende informatie.

ADD-ON 1: BRANDED BOOTH

Zet de Photobooth full branded in en vergroot zo jouw merkzichtbaarheid op locatie. Onze Photobooth kan namelijk aan de buitenkant volledig in jouw huisstijl of in het thema van jouw event worden ontworpen. Zo sluit jouw PhotoBooth naadloos aan bij jouw branding en event en maak je nog meer indruk op je doelgroep. En maak meteen gebruik van deze kans om een Call To Action (CTA) op de PhotoBooth te communiceren, van een hashtag-activatie tot een QR-code of een Share & Win!

ADD-ON 2: ONLINE SHARING & DIGITALE FOTO’S

Direct de digitale foto’s ontvangen en/of jouw merkzichtbaarheid op social media vergroten? Kies uit de onderstaande sharing-opties.

 • QR-code: direct sharing van de foto’s met de doelgroep.
 • E-mail: direct sharing van de foto’s met de doelgroep.
 • Online Photo Gallery: bekijk & download de foto’s online.
 • WeTransfer: ontvang alle digitale foto’s na de actie.

ADD-ON 3: BACK WALL & DECOR

Creëer een nog indrukwekkendere PhotoBooth-setting met een achtergronddoek en aankleding. Alles om jouw doelgroep nog meer in de spotlights te zetten.

 • Back Wall: bedrukking naar keuze, 2,5m breed en 2,3m hoog.
 • Props: standaard of Props in specifiek thema.
 • VIP: gouden afzetpaaltjes & rode/blauwe/jouw kleur loper.
 • Staande monitor: slideshow resultaatfoto’s voor extra communicatie.
 • Maatwerk: custom decor op aanvraag.
Photobooth fotoprints

ADD-ON 4: DESIGN & BRANDING

Geen tijd voor de grafische vormgeving of heb je geen designer in-house om het design aan te leveren? Maak dan gebruik van onze Keepsake-designers voor de opmaak van jouw foto, Branded Booth en/of Back Wall. We geven je voorbeelden ter inspiratie en aan de hand van een duidelijke handleiding stemmen we het design met je af.

 • Fotoformaten: 10×15, 15×10
 • PhotoBooth Strips: klassieke fotostrips van 5×15.
 • PostCard: maak van jouw foto een ansichtkaart.
 • FotoMapje: fotoprint met een branded insteekhoes.
 • Themapakketten: feestdagen en thema-dagen.
Photo booth amsterdam

ADD-ON 5: ACTIEVE PROMOTIEFOTOGRAAF

Wil je jouw bezoekers nog enthousiaster krijgen? Een speciale merkboodschap live overbrengen? Extra entertainment? Of wil je jouw doelgroep net dat stukje begeleiding geven, zodat écht iedereen op de foto gaat? Kies dan voor onze in-house Keepsake PromotieFotografen.

 • Live communicatie: onze Keepsake PromotieFotografen zijn intern opgeleid in promotiewerk en communicatie. Ze gaan op locatie proactief in gesprek met jouw doelgroep, helpen iedereen op een leuke manier poseren en delen de foto’s uit een live merkboodschap.
 • PhotoBooth begeleiding: ze bedienen de PhotoBooth en houden deze veilig van drankjes en stoten, maar ze zorgen ook voor de allerbeste foto’s qua compositie en licht bij veranderende omstandigheden.

ADD-ON 6: DATAVERZAMELING & ENQUÊTE

E-mailadressen nodig voor je sales of marketing? Of wil je iets anders van je doelgroep weten? Verzamel de juiste gegevens over je doelgroep via de PhotoBooth.

 • Leadgeneratie: verzamel contactgegevens zoals e-mailadressen en telefoonnummers.
 • Enquête: krijg waardevolle inzichten in je doelgroep. Stel vragen over je product, dienst of evenement of meet de klanttevredenheid of werknemerstevredenheid.
 • Opt-in op maat: de privacy en voorkeuren van je doelgroep zijn essentieel. Met opt-in op maat vraag je of je iedereen akkoord gaat met het ontvangen van informatie of aanbiedingen van jouw merk.

PHOTOBOOTH CASES – Bekijk onze PhotoBooths in de praktijk

HOE GAAN WE TE WERK?

STAP 1

Na jouw aanvraag nemen we samen de mogelijkheden door. We luisteren goed naar jouw vraag en we kijken naar jouw doelgroep, type event en locatie. Ook stellen we gerichte vragen vanuit onze praktijkervaring. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen.

STAP 2

Bij een GO op de offerte, gaat Team Keepsake voor je aan de slag. Je krijgt een vaste Projectmanager, een draaiboek met praktische gegevens voor de dag zelf en we nemen aan de hand van jouw voorkeuren de verschillende designonderdelen door.

STAP 3

Op de dag van jouw evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de voorbereiding en opbouw in alle rust te doen. We volgen het draaiboek en de daarin opgenomen afspraken en communicatie. Tijd om jouw doelgroep in de spotlights te zetten!

STAP 4

We bouwen de PhotoBooth en eventuele setting weer af… It’s a wrap! Na het evenement nemen we contact met je op ter afronding en voor de eventuele final touches.

MEER WETEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

Op zoek naar een onvergetelijke toevoeging voor je volgende evenement? Ontdek de mogelijkheden van het huren van een photobooth en laat je gasten genieten van een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Met onze photobooth-verhuurservice breng je een leuke en interactieve twist naar elk feest, bruiloft, bedrijfsevenement of jubileum. Onze photobooths zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden een scala aan functies, waaronder hoogwaardige camera’s, aanpasbare achtergronden, leuke rekwisieten en directe fotoprints.

Waarom zou je een photobooth huren? Het antwoord is eenvoudig: het zorgt voor vermaak en betrokkenheid van je gasten, terwijl het tegelijkertijd mooie herinneringen vastlegt. Of het nu gaat om het creëren van een leuke sfeer op een bruiloftsreceptie of het stimuleren van merkbekendheid tijdens een bedrijfsevenement, een photobooth voegt een uniek element toe dat de gasten nog lang zullen koesteren.

Onze photobooths zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en thema. Kies uit een verscheidenheid aan achtergronden, fotoframes en digitale overlays om de perfecte setting te creëren die past bij de stijl van je evenement. Bovendien kunnen we je helpen bij het toevoegen van merklogo’s en -boodschappen aan de fotostrips, waardoor de photobooth ook een krachtig marketinginstrument wordt.

Maak je geen zorgen over de installatie en bediening van de photobooth – ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze opstelling en biedt ter plaatse technische ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement.

En het beste van alles? Na afloop van het evenement ontvang je een digitaal album met alle foto’s, zodat je nog jarenlang kunt nagenieten van de grappige momenten en kostbare herinneringen.

Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het huren van een photobooth de perfecte toevoeging kan zijn voor jouw speciale gelegenheid!