Verras je medewerkers via een gepersonaliseerde video

In een tijd dat er letterlijk meer afstand is tussen mensen, is het extra belangrijk om op een persoonlijke manier in contact te blijven.

Neem je medewerkers mee in de reis die jullie dit jaar samen hebben gemaakt en bedank ze persoonlijk. Een boodschap op naam en met een persoonlijke noot, van de directeur of de kerstman, die werknemers en hun kids thuis kunnen kijken. Per mail of post wordt een cadeautje verstuurd met een link naar hun unieke, online boodschap. We hebben allemaal behoefte aan verbinding. Laat op een originele manier aan je relaties of medewerkers weten dat je aan je ze denkt. Verstuur een gepersonaliseerde videoboodschap om ze te bedanken voor de support en inzet tijdens een uitdagende periode. 

  • Verbinding via een gepersonaliseerde videoboodschap

  • Gemakkelijk op te schalen voor groot bereik

  • Persoonlijk bericht van directeur/collega/Sint of Kerstman

  • Koppel de boodschap aan een tastbaar cadeau

  • Motiveer en bedank je medewerkers

  • Een aandenken wat online & offline raakt

  • Origineel kerstpakket

Hoe werkt het?

Persoonlijke video: Voorafgaand aan de opnames ontvangen we de input voor de videos. Per persoon nemen we een video op van +/- 25 seconden. Deze bestaat uit de naam en een persoonlijke noot.

Boodschap: Na de persoonlijke intro volgt de algemene boodschap. Hierin kan gesproken worden over de prestatie van de afgelopen periode, een aankondiging gedaan worden of alleen een Sinterklaas of Kerstboodschap. 

Presentatie: Verstuur de videoberichten per e-mail of laat ons de boodschap thuis bezorgen. Combineer de videoboodschap met een tastbaar aandenken voor meer impact. Wij brengen het presentje bij de mensen thuis voor de persoonlijke touch. Op ruime afstand overhandigen we het op een originele manier, volgens een script wat vooraf bepaald is. 

Corona-proof: Alle onderdelen van het product zijn Corona-proof. We volgen de geldende RIVM richtlijnen en hebben geen fysiek contact. 

Ervaring: Juist in deze tijd is het belangrijk om de boel op te vrolijken. Jouw relaties ervaren een geluksmomentje tijdens de video en krijgen tóch interactie met de directeur, Sint of kerstman. 

Decor: Maak gebruik van een bestaand decor, laat ons iets op maat ontwerpen of neem de video’s op met behulp van onze greenscreen studio. 

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases