Zorg voor verbinding met Memorymarketing.

Wat zijn we blij dat we ‘weer mogen’. In de afgelopen twee jaar merkten we weer hoe waardevol verbinding is. En daarmee is onze passie voor events en activaties alleen maar gegroeid. Net als ons bedrijf.

We hebben niet stilgezeten: van het bouwen van extra techniek tot nieuwe trainingen voor onze promoteams en innovaties voor grootschalige projecten. 

En wat zijn we dankbaar voor de events die wél door mochten gaan. Zo hadden we een vliegtuig-greenscreen op de open dag van Ajax met TUI, een knusse foto-setting tijdens Museumnacht en 10 Photobooths op 10 locaties voor de Hogeschool van Amsterdam… Wat hebben we veel mensen verrast met een persoonlijk foto-aandenken!

Wil jij de verbinding met jouw doelgroep ook versterken? Bekijk onze nieuwe ontwikkelingen en speciale vriendenkorting hieronder.

Tot snel, 
Niek & Sander

Tour het land door, geef hem een vast plekje op jouw locatie of zet deze mobiele trekpleister in op dat speciale event… Zo maak je nog eens een statement met je merk.

Persoonlijke videoboodschap
Voor een van onze klanten bouwen wij momenteel een branded caravan met Photobooth & Videobooth in één. In deze caravan met vintage uitstraling kunnen bezoekers een persoonlijke videoboodschap voor hun dierbaren opnemen om een mooie prijs te winnen. All you need is… Keepsake!

Brand new of vintage?
Ook zin in zo’n opvallende caravan? Of heb je andere mobiele wensen? We praten graag samen over de mogelijkheden. Van brand new modern tot vintage vibes, let’s roll!

Heb je een opening, viering of diploma-uitreiking op de planning? Geef jouw gasten een rode loper-ervaring met fotografie en zorg voor dat echte vip-gevoel.

Stel jouw ervaring samen
Kies voor een Portretfotograaf, InstantPrint fotograaf of Photobooth, passend bij jouw budget. Voor die echte vip-ervaring combineren we dit vervolgens met een foto-setting en aankleding, zoals de rode loper, gouden paaltjes en een fluwelen gordijn. Maar ook muziek, paparazzi en meer is mogelijk.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk hier hoe we deze ervaring inzetten voor de diploma-uitreiking van het MBO College Hilversum – ROC van Amsterdam.