Versterk de band met je relaties via een gepersonaliseerde video

In een tijd dat er letterlijk meer afstand is tussen mensen, is het extra belangrijk om op een persoonlijke manier in contact te blijven.

Een persoonlijke boodschap, van de directeur, de Sint of de kerstman, die werknemers en hun kids thuis kunnen kijken. Per mail of post wordt een cadeautje verstuurd met een link naar hun unieke, online boodschap. We hebben allemaal behoefte aan verbinding. Laat op een originele manier aan je relaties of medewerkers weten dat je aan je ze denkt. Verstuur een gepersonaliseerde videoboodschap om ze te bedanken voor de support en inzet tijdens een uitdagende periode. 

 • Verbinding via een gepersonaliseerde videoboodschap

 • Gemakkelijk op te schalen voor groot bereik

 • Persoonlijk bericht van directeur/collega/Sint of Kerst

 • Koppel de boodschap aan een tastbaar cadeau

 • Motiveer en bedank je medewerkers

Hoe werkt het?

Gepersonaliseerd: Per relatie nemen we een unieke intro op van +/- 15 seconden. Deze intro bestaat uit de naam van de relatie en een persoonlijke noot. Hiermee zorgen we dat een algemene boodschap toch geheel persoonlijk gebracht wordt. 

Boodschap: Na de intro volgt de algemene boodschap van de video. Hierin kan gesproken worden over de prestatie van de afgelopen periode, een aankondiging gedaan worden of alleen een Sinterklaas of Kerstboodschap. 

Presentatie: Verstuur de videoberichten per e-mail of laat ons de boodschap thuis bezorgen. Combineer de videoboodschap met een tastbaar aandenken voor meer impact. Wij brengen het presentje bij de mensen thuis voor de persoonlijke touch. Op ruime afstand overhandigen we het op een originele manier, volgens een script wat vooraf bepaald is. 

Corona-proof: Alle onderdelen van het product zijn Corona-proof. We volgen de geldende RIVM richtlijnen en hebben geen fysiek contact. 

Ervaring: Juist in deze tijd is het belangrijk om de boel op te vrolijken. Jouw relaties ervaren een geluksmomentje tijdens de video en krijgen tóch interactie met de directeur, Sint of kerstman. 

Decor: Maak gebruik van een bestaand decor, laat ons iets op maat ontwerpen of neem de video’s op met behulp van onze greenscreen studio. 

Ontvang de infosheet per mail.

  E-mail

  Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
  JaNee

  Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
  Meer cases