(Junior) Projectmanager (contract of freelance)

Werk jij graag met mensen, ben je een ster in organiseren, bezoek je graag evenementen én houd jij het hoofd koel als je tegelijkertijd verschillende planningen bijhoudt, teams aanstuurt en opdrachten realiseert? Kom bij Team Keepsake als Projectmanager en krijg een heerlijke werkplek met veel variatie en toegang tot de mooiste evenementen.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager bij Keepsake schakel je het ene moment met klanten (Radio 538, Eye Filmmuseum, TUI), werk je met nauwkeurige precisie de planning voor onze fotografen en techniek in (Polaroidfotografie, Photoboots, Greenscreens), sta je het volgende moment op bruisende evenementen (Museumnacht, Comic Con, Vrienden van Amstel LIVE) en verzorg je ten slotte de nabesprekingen waarmee je weer een tevreden klant op je lijstje hebt staan. 

Kort gezegd betekent dit dat je projecten van a tot z realiseert. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering. Je plant de techniek en het team in, je begeleidt het team dat op locatie staat en je zorgt voor een goede afwikkeling met een tevreden klant.

Iets voor jou? Lees dan snel verder hoe je Projectmanager bij Team Keepsake wordt!

 

Dit is dé baan voor jou, want:

 • Je ademt organisatieskills – Je houdt van plannen en organiseren en je hebt een goede helikopterview. Jouw agenda is altijd goed op orde en als er een vakantietripje geboekt wordt, ben jij degene die tickets boekt en de planning al klaarheeft. 
 • Je bent een ster in troubleshooten – Je kunt goed omgaan met deadlines, last minute wijzigingen, ad-hocbeslissingen en soms een stukje onzekerheid en improvisatie. Deze branche is erg dynamisch en je vindt het heerlijk om te troubleshooten en je hersenen te laten kraken. Gezonde spanning weet je te herkennen en bij stress weet je wanneer je aan de bel moet trekken.
 • Je pakt graag ownership – Je weet hoe en wanneer dingen gedaan moeten worden en je bent hier niet alleen pro-actief in, je zet ook door. Je bent ondernemend en je grote droom is om op een dag een leidinggevende functie of een eigen bedrijf te hebben.
 • Je staat bekend om je enthousiasme – Je vindt het leuk om (waar nodig) ook in de avonden en weekenden te werken. De evenementenbranche leeft 24/7… Je vindt dat niet alleen gezellig, je krijgt er oprecht ook energie van. 
 • Je bent een mensenmens – Je bent goed in mensen aansturen en ze motiveren en je kunt sociaal gezien altijd met iedereen overweg. Je geeft de voorkeur aan een belletje boven een e-mail en je stapt makkelijk  op mensen af. 

Wat heb jij aan deze baan?

 • De mooiste evenementen – Je wordt onderdeel van de mooiste events zoals de Champions League-finale of een concert in de Ziggo Dome, maar ook kleine, intieme events zoals ‘Dagje bij de Boer’ voor Beemster. Je mag niet alleen aanwezig zijn, je krijgt ook een uniek kijkje achter de schermen in de evenementenbranche.
 • Samenwerken met bekende merken – Je hebt direct contact met corporates, mediabureaus, agencies en marketingbureaus in alle vormen en maten.
 • Een ambitieuze werkplek – We zijn een persoonlijk bedrijf met een klein team aan ambitieuze mensen. Dat betekent snel schakelen, van elkaar leren en veel ruimte om samen te groeien én voor jou de kans om je te ontwikkelen naar jouw ultieme plek binnen het bedrijf.
 • Een knaller voor op je cv – In deze functie doe je niet alleen ervaring op in Projectmanagement, Productie en de Evenementenbranche, maar je krijgt een kijkje in de keuken bij twee ondernemers in een bedrijf dat werkt met Marketing, Branding, Communicatie, PR, Sales en Fotografie.

Wat hebben we van jou nodig?

 • Hbo- of Wo-niveau
 • Bij voorkeur enige ervaring in het leiden van projecten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (een pre als je ook een auto hebt).

Dit krijg je van ons:

 • Parttime 24-urige tot fulltime 40-urige werkweek met groeimogelijkheden. Contract, payroll of ZZP is mogelijk.
 • Marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden zoals lunch, telefoon, laptop en reiskostenvergoeding. 
 • Flexibele werktijden. In de weekenden werken, betekent ‘tijd voor tijd’ en dus extra vrij doordeweeks.
 • Een werkplek op ons kantoor in het groene Driebergen in een klein, persoonlijk team. Op lange termijn is thuiswerken eventueel mogelijk.

Over Keepsake Memorymarketing

Je hebt vast wel eens een Photobooth of Polaroidfotograaf op een event gezien waar mensen een foto mee naar huis kregen… dat is wat wij als fotomarketingbedrijf doen! Het Engelstalige ‘Keepsake’ staat namelijk voor een aandenken of herinnering. Met Photoboots, Polaroidfotografie en Greenscreens, creëren wij op elk gewenst evenement een unieke fotobeleving. Met de printfoto krijgt de bezoeker vervolgens een aandenken van het merk mee naar huis. In de praktijk noemen wij dit memorymarketing: een krachtige live marketingtool die merken op een positieve en langdurige manier met hun doelgroep verbindt.

Ook enthousiast?

Laat het ons weten en stuur je motivatie + cv naar info@yournextkeepsake.nl t.a.v. Sander en o.v.v. Projectmanager. Nog vragen? Bel of mail ons.