InstantPrint fotomarketing inspiratie

Originele communicatie via InstantPrint fotomarketing. Laat je inspireren door onze voorbeelden

Communiceer met je bezoeker, klant of collega via een fotoframe in look en feel naar jouw smaak. Verbind je merk met de herinnering voor langdurige merkbeleving. 

  • Van concept tot uitvoering, alles binnen één partij

  • Lever een eigen ontwerp aan of maak gebruik van ons in-house design team

  • Communiceer een hashtag of win-actie via het fotoframe

  • Kies voor een 10x10cm fotoframe of vraag naar maatwerk oplossingen

  • Content voor social media

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

InstantPrint fotografie 2.0 – Verbind je merk en boodschap aan een persoonlijk aandenken. Een enthousiaste InstantPrint fotograaf tijdens jouw bedrijfsevenement, beurs of campagne. We adviseren in het creatieve concept, verzorgen de voorbereiding en zijn verantwoordelijk voor de operationele uitvoer. We ontzorgen onze opdrachtgevers en nemen werk uit handen. Jouw resultaat telt, wij zorgen dat dit werkelijkheid wordt! 

Onze InstantPrint fotografen zijn enthousiast en opgeleid in communicatie. We willen jouw boodschap overbrengen en dat begint bij het eerst contact. Een InstantPrint fotograaf kan op iedere plek de foto maken en meegeven.

In de praktijk – Onze projectmanagers staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Je ontvangt een projectplanning zodat het direct duidelijk is wat je van ons kunt verwachten. Gedurende het project schakel je met dezelfde projectmanager. We geven advies op communicatie en de verspreiding van de (digitale) foto. 

Tijdens de uitvoer leggen onze enthousiaste fotografen de bezoeker vast, delen een tastbaar aandenken uit én communiceren jouw boodschap. Een positieve beleving zorgt ervoor dat de foto lang bewaard wordt. 

Design – Zowel de voor als achterzijde is voorzien van een uniek design. Laat je inspireren door onze cases en voorbeelden. Op basis van jouw voorkeur maken we verschillende foto designs, waarna we tot een eindresultaat komen die we gebruiken tijdens de uitvoer. InstantPrint fotomarketing inspiratie om een zo effectief mogelijke activatie neer te zetten.