INSTANT PHOTO STICKER 

Gepersonaliseerde direct klaar foto’s voor jouw event, campagne of feest. Simpel, snel en leuk voor iedere gelegenheid. Combineer de foto met onze unieke instant photo sticker en communiceer jouw merk en boodschap.

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677
Doe het zelf pakket
Per post verzonden
Unieke stickerframes
Eenvoudig uitvoerbaar
Uitgebreide handleiding

INSTANT2GO VANAF € 250,-

  • Minimaal 50 prints + 50 stickerframes

  • Stickerframes en afdrukken per post verzonden

  • Inclusief videohandleiding

  • Lever een eigen ontwerp aan

Vul vrijblijvend je gegevens in om aanvullende informatie te ontvangen.
Photobooth fotoprints

DESIGN DOOR KEEPSAKE

Maak gebruik van onze designers voor de opmaak. Aan de hand van een online handleiding en de voorbeelden van eerdere acties, stemmen we het design af.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

Op zoek naar een unieke en leuke manier om je evenement onvergetelijk te maken? Ontdek onze instant photo stickers, de perfecte toevoeging voor bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen en meer!

Met onze instant photo stickers kunnen je gasten niet alleen mooie herinneringen vastleggen, maar deze ook meteen mee naar huis nemen. Eenvoudig te bedienen camera’s zorgen voor directe afdrukken van de foto’s, waardoor je gasten een tastbare herinnering hebben om te koesteren.

Waarom zou je kiezen voor instant photo stickers? Het is een interactieve en leuke manier om je gasten te betrekken bij je evenement. Of het nu gaat om het maken van gepersonaliseerde souvenirs op een bruiloft of het promoten van je merk op een bedrijfsevenement, onze instant photo stickers zorgen voor een blijvende indruk.

Onze stickers zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en thema. Kies uit een verscheidenheid aan ontwerpen,  om de perfecte sticker te creëren die past bij de stijl van je evenement. Bovendien kunnen we je helpen bij het toevoegen van merklogo’s en -boodschappen, waardoor de stickers ook een effectief marketinginstrument worden.

Maak je geen zorgen over de technische details – we bieden een uitgebreide handleiding en ondersteunende video’s.

Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze instant photo stickers een onvergetelijke toevoeging kunnen zijn aan jouw speciale gelegenheid!