Toch een Sinterklaas- en Kerstfeest dit jaar!

Veilig op de foto, maar tóch samen met Sint of de kerstman. Het kan via ons Corona-proof Greenscreen. Samen op de foto, maar toch veilig en Corona-proof! Nu een evenement niet meer mogelijk is, hebben we allemaal behoefte aan verbinding. Met ons Corona-proof Greenscreen geef je jouw relaties of werknemers op een veilige manier toch vrolijke feestdagen mét een uniek aandenken.

 • Corona proof toch een Sinterklaas- en Kerstviering

 • Een persoonlijke beleving op locatie

 • Communiceer een feestelijke boodschap via de foto

 • Kies uit verschillende achtergronden en branding-opties

 • Een unieke herinnering mee naar huis als bedankje

Hoe werkt het?

Greenscreen: Via een greenscreen kan jullie eigen Sinterklaas of kerstman worden gefotografeerd. Het is ook mogelijk om kant-en-klaar rechtenvrij beeld te gebruiken zonder een Sint of kerstman in te huren.

Veilig op de foto: Je gaat veilig alleen (of met jouw huishouden) op de foto. Sinterklaas of de kerstman wordt er automatisch via Photoshop bijgeplaatst op een realistische manier.

Corona-proof: Het fotograferen gaat via time slots en een Corona-proof rij. De bezoeker hoeft niks aan te raken om leuk op de foto te gaan. De fotograaf maakt de foto met afstandsbediening en dus op ruime afstand van de bezoeker.

Ervaring: Juist in deze tijd is het belangrijk om de boel op te vrolijken. Jouw relaties ervaren een geluksmomentje tijdens de foto en krijgen tóch interactie met Sint of kerstman via de greenscreen-techniek.

Langdurige herinnering + eventverlenging: Geef een unieke fotoprint voorzien van jouw merk of boodschap mee. Deze kan direct mee naar huis of op social media gedeeld worden.

Ontvang de infosheet per mail.

  E-mail

  Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
  JaNee

  Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
  Meer cases