Fotomarketing tijdens de diploma-uitreiking

Met de huidige diploma-uitreikingen op komst, staan scholen en universiteiten weer voor een uitdaging. Want hoe maken we hier ondanks alle corona regels toch een (veilig) feestje voor de leerlingen van? Zonder familie en vrienden wordt het al snel een simpele ‘transactie’, terwijl je jouw scholieren en studenten juist een bijzondere herinnering wilt meegeven…

Welke fotomarketing tool is geschikt voor jouw diploma-uitreiking? 

Keepsake heeft alle mogelijkheden in huis om deze foto-activatie van A tot Z te verzorgen. Samen bekijken we welke optie het beste bij jullie wensen, locatie en budget past:

  • Photobooth diploma-uitreiking: laat leerlingen in drie foto’s poseren met hun diploma… Feest!

  • Polaroid diploma-uitreiking: laat ons polaroid-team van enthousiaste fotografen de scholieren op de foto zetten.

  • Greenscreen diploma-uitreiking: geef de studenten een echt ‘shoot’-gevoel en wij plaatsen er een decor naar keuze achter: van het schoolgebouw tot een gephotoshopte foto met de directeur of leraren erbij.

  • Selfie Printer diploma-uitreiking: laat leerlingen hun diploma-selfie bij onze selfieprinter uitprinten, #diplomaselfie

  • Videobooth diploma-uitreiking: geen fotoprint, maar een toffe video van jouw diploma-juichmoment… Snel delen op social!

Corona Proof oplossing voor de komende diploma-uitreikingen

Een standaard uitreiking is misschien niet mogelijk, maar een feestelijk fotomoment natuurlijk wel! Daarom biedt Keepsake fotomarketing een passende oplossing die aan alle veiligheidsmaatregelen voldoet. Zo geven we met decor en beleving de leerling toch nog zijn of haar podiumplek en nemen ze een uniek ‘geslaagd!’-aandenken mee naar huis

Entertainment, branding en een tastbare herinnering 

Als school, universiteit of sponsor, wil je natuurlijk onderdeel zijn van de diploma-uitreiking. Denk aan een foto met het schoolgebouw, schoollogo of bedrijfslogo of zelfs met de leraar of directeur: met onze techniek is alles mogelijk! Door de foto direct als print mee te geven, heeft de leerling iets unieks in handen wat zomaar eens jarenlang op de koelkast kan prijken. Hier zal iedereen jaren later nog met een glimlach naar terugkijken. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke school of universiteit is er een geschikte fotomarketing-tool binnen budget. Neem contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies op maat.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op