Uit welke diensten bestaat Keepsake memorymarketing?

 Keepsake kiest voor verbreding en positioneert zich als het allround memorymarketing bureau.

Onze klanten weten ons al jaren te vinden voor Foto- en Videomarketing. Maar in het afgelopen jaar COVID-19, moesten ook wij onze agenda’s vullen met iets anders dan events. Dit gaf ons de tijd om eens goed te kijken naar alle mooie projecten die wij hebben neergezet en zo hebben we al onze kennis, ervaring en toekomstdromen op een rijtje gezet. Vanuit deze solide basis zetten wij dan ook trots de volgende stap om de veelgevraagde klantvraag naar ontzorging beter te bedienen: Keepsake positioneert zich als het allround memorymarketing bureau.

  • Meerdere diensten onder één dak

  • Voor aanvragen van klein tot groot

  • Het gemak van één contactpunt: minder ruis op de lijn

  • Persoonlijke service 

  • Volledige ontzorging

  • Lagere prijzen door tijdwinst en efficiency

Wat zijn de voordelen voor jou als klant? Dankzij deze uitbreiding kunnen we voor bureaus en bedrijven meer diensten onder één dak aanbieden en gaan we efficiënter om met zowel tijd als het marketing-, event-, en pr-budget. Zo bieden wij één contactpunt voor bedrijven die niet alles in house hebben, maar ook niet met een tal van externe leveranciers willen schakelen.

Waarvoor kun je nu bij Keepsake terecht? Met meerdere diensten in huis kun je bij ons terecht voor kleine tot grote aanvragen. Onze prioriteit is om te ontzorgen met persoonlijke service, directe communicatie en alles onder één dak. Zo kies je van begin tot eind voor een plezierige samenwerking.

Memorymarketing in de praktijk 

Memorymarketing heeft als doel om met meerdere middelen een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Want een activatie is zo sterk als het totale plaatje. Zo zetten wij allerlei diensten in die zowel los als gebundeld ingezet kunnen worden. Zo kies je zelf welke middelen je voor jouw doelstelling wilt inzetten.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op
Load More Posts