Project Description

WF Communicatie & Crimpenhof – Winkelcentrum activatie

Vermaak het winkelend publiek met een Photobooth activatie in jouw winkelcentrum!

Om de feestdagen in winkelcentrum Crimpenhof een extra vreugdevol tintje mee te geven, kon het winkelend publiek niet alleen op de foto met een gigantische, gouden beer vol lichtjes… Met onze Photobooth activatie toverden wij elke fotoprint om in een kerstkaart met ansichtkaart-achterzijde. Iedereen kreeg vervolgens drie printjes mee naar huis: zo kon de Crimpenhof-kerstfoto direct op de post en werd deze verder gedeeld.

  • Vermaak & positieve ervaring 

  • Drie print kerstkaarten per persoon

  • Winkelcentrum activatie

  • 1 fotograaf & 1 promotiemedewerker

Winkelcentrum activatie – Een vrolijke boodschap rondsturen, is natuurlijk altijd een goed idee en al helemaal in deze tijden. Kinderen renden direct op de beer af en namen zich voor hun persoonlijke kerstkaart “naar opa en oma” te versturen. Maar ook de volwassen winkelcentrumbezoekers gingen met een glimlach op de foto en namen hun ‘print je eigen kerstkaart’-foto met enthousiasme in ontvangst. Zo werd het Crimpenhof-feestgevoel direct voelbaar.

Het Keepsake-resultaat – Drie dagen lang konden de bezoekers van het winkelcentrum aan de activatie meedoen. Ons team, bestaande uit 1 fotograaf en 1 promotiemedewerker, zorgde ervoor dat iedereen de kans kreeg op de foto gaan en dat de promotie ook volledig coronaproof verliep. Wat het totaalplaatje extra mooi maakte, was de keuze voor een branded Photobooth, geheel in de stijl van Crimpenhof en de activatie.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Photobooth – Wil je de ruimte in jouw winkelcentrum benutten voor een activatie die meteen opvalt en waar bezoekers speciaal voor naar jouw winkelcentrum komen? De combinatie van een Photobooth met een opvallend decor, zoals deze gouden beer of bijvoorbeeld een bloemenwand, creëert een stukje persoonlijke beleving en entertainment mét een tastbaar aandenken. Daarbovenop kies je zelf wat je op de foto wilt communiceren: wordt het een feestelijke boodschap voor Sint, Kerst, Valentijn, Moederdag of Vaderdag? Een kortingsactie om een winkelpromotie of de sale te ondersteunen? Of ga je voor een CTA of hashtag-activatie met als doel social sharing?  Wij denken graag mee over wat het beste bij jouw campagne past! Kijk hier voor meer Photobooth-informatie.

Vergelijkbare cases