Project Description

Grazia – Videobooth activatie

Vergroot je bereik met een unieke experience in onze videobooth.

Het tienjarig bestaan en de Grazia Awards waren belangrijke redenen voor een groot feest. Bekende BN ers zoals Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Holy Brood etc waren te gast. Grazia had Keepsake gevraagd om met memorymarketing meer aandacht op social media te creëren. Maak het aandenken zo tof dat ook de BN er die wil verder delen op eigen social media.

  • Social media exposure

  • Videobooth activatie

  • 60 Video’s

  • Keepsake Videobooth

  • Team van 3 medewerkers 

Videobooth activatie

We hebben in de voorbereiding heel veel getest om tijdens het event in een hele korte tijd tot een goed resultaat te komen. Je krijgt maar een kans op locatie om het te doen!. We hebben gebruik gemaakt van meerdere visuals en sounds om meer unieke en eigen filmpjes te produceren. Met een videograaf, regisseur en promoter hebben we de activatie uitgevoerd. De promoter liet aan de hand van voorbeelden zien hoe te gek het resultaat kon worden. 

Het Keepsake resultaat

Er werden zo’n 60 films geschoten en het merendeel was al de volgende dag op social media te zien. De videobooth zorgde voor unieke content zodat ook de BN ers deze graag op hun eigen Insta en facebook deelde.