Project Description

McDonalds – Persoonlijke Sint video

In een tijd dat er letterlijk meer afstand is tussen mensen, is het extra belangrijk om op een persoonlijke manier in contact te blijven.

McDonalds verrast medewerkers met een presentje per post en een persoonlijke videoboodschap van Sint. De combinatie van een tastbaar en digitaal aandenken als waardering van de inzet van het afgelopen jaar. 

De voorbeeldvideo’s in deze case zijn niet de werkelijk verzonden video’s. Die zijn alleen voor de medewerkers 😉

  • Interne communicatie

  • Videoboodschap voor medewerkers

  • Koppeling van offline naar online

  • Keepsake videoboodschap

  • Decor en acteur op maat

Tastbaar cadeau en persoonlijke videoboodschap

Per post hebben we de medewerkers thuis verrast met een persoonlijk presentje en een brief. Een tastbaar gebaar in een tijd waar vrijwel alle communicatie online plaatsvindt. De brieven zijn voorzien van unieke QR-codes. Door de code te scannen komt de medewerker bij de juiste videoboodschap.  

De video’s zijn opgenomen in een op maat gemaakt decor. Met aandacht voor iedere naam en persoonlijke noot heeft onze team in de studio de opnames gemaakt. 

Corona-proof: Alle onderdelen van het product zijn Corona-proof. We volgen de geldende RIVM richtlijnen en hebben geen fysiek contact. 

Het Keepsake resultaat

Voor alle medewerkers een persoonlijke video en een tastbaar cadeau. Een uniek online en offline aandenken om namens het bedrijf de waardering voor de medewerker laat blijken. 

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases