Project Description

SAN Accent-uitreikingen

SPONSORWALL AWARDSHOW

Fotografeer bezoekers voor een sponsorwall met logo’s bij jouw evenement of awardshow! Laat gasten zich een echte vip voelen en laat ze poseren voor onze fotograaf.

Online Sharing
Awardshow Studio 21
Sponsorwall Photobooth
600+ fotoprints

SAN ACCENT-UITREIKINGEN

De mensen binnen de marketingwereld kennen deze belangrijke awardshow wel: bij de SAN Accent-uitreikingen komt de crème de la crème samen voor een groots evenement. Team Keepsake had de eer om de fotoactivaties te verzorgen! Met meer dan 600 uitgedeelde fotoprints werden onze Photobooth met Sponsorwall en InstantPrint-fotografen enthousiast ontvangen door alle gasten, genomineerden en winnaars. En we lieten iedereen ook kennismaken met ons QR-systeem waarmee iedereen hun foto direct digitaal kreeg via een QR-code. Zo kon iedereen live sharen!

SPONSORWALL AWARDSHOW

SAN Accent in Studio 21 te Hilversum, dat vraagt om een knaller van een activatie. We besloten om het publiek de hele avond te vermaken met een fotograaf voor een Sponsorwall-achtergronddoek. Zo kon iedereen dat momentje in de spotlights pakken en zich door onze fotograaf heel even als vip laten behandelen. Onze fotograaf spreekt iedereen proactief aan om gezellig samen een plaatje te maken, maar eenmaal met de awards in handen kwamen de groepen in grote getallen terug voor nóg meer foto’s, ditmaal met awards waardoor de setting druk bezocht werd. Door de sponsorwall met fotograaf te combineren met onze Photobooth, kreeg iedereen de prints direct mee. Een groep voor de camera? Iedereen krijgt dezelfde foto mee, zo vaak als ze maar willen, want onbeperkt afdrukken is inbegrepen.

QR-code voor live sharing

Om online sharing te stimuleren, gaven we iedereen ook de kans om hun foto bij de Sponsorwall digitaal te ontvangen. Door middel van een direct gegenereerde QR-code konden de bezoekers hun foto meteen ophalen op hun telefoon. Zo kon iedereen live sharen met een foto van hoge kwaliteit én alle sponsoren erop – en zo zagen we ‘onze Sponsorwall foto’s’ nog de hele week uitgebreid voorbijkomen op LinkedIn!

INSTANTPRINT-FOTOGRAFEN

Zowel tijdens de borrel buiten als op de dansvloer tijdens het feest verzorgde onze InstantPrint-fotografen alle pics. Ze liepen vrij rond en zorgden ervoor dat iedereen zo’n leuke foto-herinnering mee naar huis kreeg, ook de mensen die misschien niet zo snel voor de Sponsorwall plaatsnemen. Onze fotografen zijn getraind om proactief op bezoekers af te stappen, maar mensen kunnen zo ook makkelijk zelf om een foto ‘on the spot’ vragen. Deze spontane foto’s zorgen direct voor verbinding tussen de gasten. Zo helpen onze foto’s dus ook bij een knap staaltje netwerken! 

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Met twee fotomarketingproducten, de Sponsorwall met Photobooth en de InstantPrint-fotografen, realiseerden we niet alleen vermaak en verbinding op de avond zelf, maar ook voor een verlenging van het evenement door allereerst de afgedrukte foto’s direct mee te geven en ze vervolgens met de digitale Sponsorwall-foto’s de kans te geven hun beleving online met hun netwerk te delen. Als team wat al jaren in het vak zit, vonden we het erg mooi om te zien dat onze fotoactivaties ‘zelfs’ voor de doorgewinterde marketing- en eventmensen nog altijd een hoge aantrekkingskracht hebbenMaking memories!

KEEPSAKE FOTOMARKETING

Of je nu een awardshow, bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseert, wij hebben de perfecte fotomarketingtool voor jouw type evenement. We helpen je graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring, van een klassieke Photobooth tot een Sponsorwall met Rode Loper, een creatieve setting of zelfs een mix van verschillende tools: wij zorgen ervoor dat jouw gasten een geweldige tijd hebben en met prachtige herinneringen naar huis gaan. Met onze full-service aanpak is ons doel om jou volledig te ontzorgen. Zo kun jij je volledig concentreren op het hosten en genieten van het evenement, terwijl wij zorgen voor het branded entertainment dat een blijvende indruk maakt.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases