Project Description

SAMSUNG

FOTO ACTIVATIE

Ontdek hoe onze fotomarketingactivatie met de nieuwste Samsung-telefoon enthousiaste reacties teweegbracht. Unieke momenten vastgelegd in de palm van je hand – in combinatie met onze techniek!

Samsung Foto Activatie
Tastbaar aandenken
Werknemersevent Mediamarkt
FotoStudio met BackWall
Gespiegelde foto

SAMSUNG FOTO ACTIVATIE

Stel je voor: je wordt gevraagd om de doelgroep kennis te laten maken met de nieuwste Samsung-telefoon, hoe doe je dat dan het best? Juist ja, door ze alle nieuwe specificaties van de smartphone live te laten ervaren. In samenwerking met bureau Hamilton Bright hebben wij onlangs een gave Samsung Foto Activatie neergezet op een medewerkersevent van MediaMarkt. Om de medewerkers van MediaMarkt kennis te laten maken met de nieuwste Samsung Flip 5-telefoon, hebben wij, in plaats van onze eigen camera’s, gebruikgemaakt van deze hitech telefoon. Van live view tot het spelen met perspectief van hoog naar laag: de doelgroep werd op een interactieve manier geënthousiasmeerd. 

FOTOMARKETING MET FLIP5

Al tijdens de Samsung Foto Activatie ontvingen wij vele positieve reacties over zowel de Flip 5 telefoon als de foto’s die we hebben gemaakt. Sommige medewerkers van de MediaMarkt kwamen meermaals terug om zo nieuwe poses te proberen en de functies te ontdekken. Dit zorgde voor unieke foto’s en een gezellige sfeer.

Samsung Merk Activatie Event

INTERACTIEVE ACTIVATIE

De Samsung Foto Activatie hebben we op twee verschillende locaties neergezet, namelijk in Eindhoven en Utrecht. Op beide locaties werden de medewerkers van de MediaMarkt uitgenodigd om een gave foto te maken met de nieuwe Samsung Flip 5-smartphone. Nadat zij poseerden voor de Branded BackWall, ging ons team met de foto aan de slag om deze te spiegelen, geheel in stijl van de Flip 5. Zo werden de foto’s uniek en de medewerkers enthousiast. Kortom, een succes!

Samsung Merk Activatie Interactief

BRANDED BACKWALL

Door de Branded BackWall en het gebruik van de Flip 5-telefoon, hebben we de Samsung Foto Activatie gepersonaliseerd naar de huisstijl van het merk. Dit zorgde voor een unieke ervaring voor de medewerkers van MediaMarkt en het draagt ook nog eens bij aan de naamsbekendheid van het merk. Personalisatie is vaak de sleutel tot het succesvol maken van een evenement, van bedrijfsfeest tot relatie-event.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Dankzij de Samsung Foto Activatie, waarbij medewerkers van MediaMarkt unieke, gespiegelde foto’s ontvingen, hebben we de medewerkers op een interactieve manier kennis laten maken met de nieuwe Samsung Flip 5-telefoon. Deze persoonlijke ervaring heeft het personeel enthousiast gemaakt, met als resultaat tastbare herinneringen en exposure voor het merk.

KEEPSAKE FOTOSTUDIO MET BACKWALL

Ontdek onze FotoStudio met BackWall: essentieel voor onvergetelijke merkevenementen. We maken tastbare herinneringen met de combinatie van jouw unieke huisstijl, onze fotografie-tools en ons enthousiaste team. Van concept tot uitvoering, je kunt bij ons voor alles terecht. Zin om vrijblijvend te sparren? Neem gerust contact met ons op.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases