Project Description

MBO College Hilversum – ROC van Amsterdam – Rode loper fotografie

Geef gasten de ultieme rode loper-ervaring! Heb je een opening, een speciaal feest of een gala, diploma- of award-uitreiking? Kies dan voor de ultieme VIP-beleving. Wij bieden zowel de techniek en fotograaf als de aankleding zoals de rode loper, paaltjes en een fluwelen gordijn.

Voor de diploma-uitreiking van het MBO College Hilversum – ROC van Amsterdam, kregen de studenten een echte VIP-ervaring! De school was op zoek naar een feestelijke experience en Keepsake verzorgde hiervoor de gehele rode loper fotografie-ervaring in het thema ROC(K) sterren!

  • Complete foto-ervaring

  • Polaroid-fotostudio met aankleding

  • Diploma-uitreiking MBO

  • Keepsake Rode Loper Fotografie

  • 4 foto-settings & 4 fotografen

  • Budget op maat

Rode loper fotografie

Op de rode loper draait het niet alleen om een prachtige foto… Het gaat hier natuurlijk ook om de volledige aankleding die de studenten even geheel in de spotlights zet. Na ontvangst door de polaroid fotograaf, werden de studenten welkom geheten via het roodfluwelen entreegordijn waarna ze over de rode loper met chromen, gouden paaltjes met koorden mochten lopen, geheel in stijl met een achtergronddoek met limousine & paparazzi. Aangekomen in de fotostudio mochten ze als een echte ster poseren en werden ze meermaals vastgelegd voor die perfecte foto. De beste foto werd direct afgedrukt en meegegeven… Een moment om nooit meer te vergeten!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake resultaat

Voor deze coronaproof diploma-uitreiking creëerden wij op één locatie vier rode loper fotografie-straten met elk een eigen foto-setting. De studenten kregen bij de start hun diploma in ontvangst, volgden vervolgens de rode loper naar hun fotomoment en toastten aan het eind op het succesvol afronden van hun studie. De dag was gevuld met blije, trotse gezichten die oprecht verrast waren door de complete foto-ervaring. De rode loper-foto’s werden dan ook dankbaar als herinnering in ontvangst genomen.

Keepsake Rode Loper Fotografie

Als je jouw gasten echt even bijzonder wilt laten voelen, is een rode loper-ervaring met fotografie de perfecte manier. Hierbij combineren we onze fotografen met een fotostudio en de aankleding. Dit betekent dat we voor elk budget een ervaring op maat kunnen maken. Van een professionele portretfotograaf tot een polaroid fotograaf of photobooth en van een foto op de rode loper zelf tot een foto-setting met achtergronddoek. Bij onze fotomarketing-diensten vind je alle tools in een overzicht. Alles is mogelijk en we kijken graag samen naar het allerbeste resultaat voor jouw event met jouw budget.

Vergelijkbare cases