Project Description

Red Bull Racing – InstantPrint Fotograaf Zandvoort

Voeg een InstantPrint Fotograaf aan jouw evenement in Zandvoort toe en verras het publiek met een foto moment en een direct geprinte foto met jouw logo en merkboodschap erop.

Op een onthulling of lancering in het centrum van een stad zoals Zandvoort komt altijd publiek af: van inwoners van de stad zelf tot fans, dagjesmensen en zelfs pers. Om het moment extra feestelijk en memorabel te maken, zet onze InstantPrint Fotograaf Zandvoort iedereen met plezier op de foto. Zo krijgt jouw doelgroep een positieve merkbeleving met een uniek foto moment en nemen ze een stukje van jouw merk mee naar huis – namelijk de direct geprinte foto met jouw branding. Zo blijft dit unieke moment voor altijd gekoesterd.

  • Vermaak & vastleggen bezoekers kick-off

  • 1 middag

  • Zandvoort Centrum

  • Keepsake InstantPrint

  • 1 InstantPrint fotograaf

  • Budget op maat

InstantPrint Fotograaf Zandvoort

Voor Red Bull Racing mocht Keepsake deze beleving verzorgen tijdens de enige echte Showcar Reveal als startsein voor de Dutch Grand Pix week in Zandvoort. Midden op het Badhuisplein in Zandvoort werd de enige echte Red Bull Racing F1-auto onthuld. Het vele publiek stond enthousiast om de auto heen en de pers deed verslag. Onze InstantPrint Fotograaf Zandvoort sprak na het grote moment het publiek aan – en zette iedereen die maar wilde enthousiast op de foto. Want wie wil er nu geen gratis foto mét die te coole Formule 1-auto?!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Tijdens de gehele kick-off-middag heeft onze InstantPrint Fotograaf Zandvoort heel veel mensen een toffe herinnering mee naar huis gegeven van dit unieke moment: grote F1-fans bij de auto, van jong tot oud, maar ook groepen vrienden die een kijkje bij de auto kwamen nemen en maar al te graag met z’n allen op de foto wilden tijdens hun dagje Zandvoort. Zo gaf Red Bull met onze InstantPrint Fotograaf Zandvoort zowel de F1-fans als de inwoners van Zandvoort, maar ook de ‘toevallige’ passanten een positieve ervaring met hun merk. Wij durven te wedden dat heel veel kids – én volwassen – deze foto met deze supersnelle  F1-wagen inmiddels vol trots in huis hebben hangen.

Keepsake Product

Onze InstantPrint Fotograaf Zandvoort spreekt jouw bezoekers aan, vraagt enthousiast of ze op de foto willen en geeft de doelgroep direct hun persoonlijke fotoprint in de vorm van een branded kaartje mee. En als je wilt, kan onze fotograaf ook een gewenste merkboodschap overbrengen. 

Onze InstantPrint meisjes en InstantPrint jongens werken met een spiegelreflexcamera en een mobiele instant-printer waardoor de foto’s altijd scherp zijn en we – zonder meteen te printen – altijd meerdere foto’s kunnen maken om zo de leukste foto kunnen uitzoeken. Zo weet je zeker dat je geen onnodige InstantPrints met vage beelden en dichte ogen krijgt. Met de InstantPrint Fotograaf Zandvoort kies je voor directe kwaliteit. Meer weten? Bekijk hier alles over Keepsake InstantPrint met meer voorbeelden.

Wil jij ook een InstantPrint Fotograaf Zandvoort voor jouw onthullingsmoment, lancering, evenement, activatie, kick-off of opening? Of ben je op zoek naar InstantPrint fotografen die het publiek rondom de Formule 1, het circuit en de raceauto kan vastleggen? Neem contact met ons op en wij werken graag met je samen om herinneringen met jouw doelgroep te maken.