Project Description

Portretten bij afscheid van een collega

Corona veilig op de foto en toch dichtbij

Wanneer een collega vertrekt om een nieuwe uitdaging aan te gaan dan is dit een moment om bij stil te staan. Samen nog één keer op de foto was voorheen de normaalste zaak van de wereld. Nu is dat anders en houden we 1,5 meter afstand.

Samen met het Eye Filmmuseum hebben we collega’s toch de mogelijkheid gegeven om nog een keer samen op de foto te gaan. Bij onze fotostudio gingen collega’s om en om op de foto waarna we deze direct samenvoegen met de foto van de collega die vertrekt. Het resultaat is een collectie van fotoprints waarbij iedereen alsnog samen op de foto staat. 

  • Portretten bij afscheid van een collega

  • Corona proof fotostudio op locatie

  • Keepsake greenscreen

  • 2 medewerkers op locatie

Portretfotografie met greenscreen

Voorafgaand aan de actie hebben we de vertrekkende collega op verschillende manieren geportretteerd in onze greenscreen fotostudio. We hebben een selectie van 4 verschillende poses gemaakt die we gedurende de actie gebruikt hebben. Collega’s mochten zelf kiezen welke pose ze op de foto gingen. Gedurende de avond kwamen de collega’s om en om bij de fotostudio om op de foto te gaan. Hierdoor was er voldoende tijd en ruimte om op een veilige en persoonlijke manier iedereen een fotoprint te overhandigen.  

Het Keepsake resultaat

De collega’s zijn alsnog samen op de foto gegaan. Dichtbij maar toch op afstand.

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases