Project Description

DDMA Friends of Search – Polaroid fotograaf congres

Zet een interactief fotomoment in om jouw gasten te vermaken en te verbinden!

In de Kromhouthal in Amsterdam vond het grootste searchcongres van de Benelux plaats: Friends of Search. Voor DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, kregen we de opdracht de gasten én de sprekers te vermaken en met elkaar te verbinden door middel van een fotomoment met een polaroid fotograaf.

  • Bezoekers vermaken & verbinden

  • Branded polaroid met logo & sponsors

  • B2B-congres Kromhouthal

  • Keepsake Polaroid fotograaf congres

  • 2 polaroidfotografen

Polaroid fotograaf congres – Op het Friends of Search-congres ontmoeten online marketeers en SEO-/PPC-professionals elkaar voor de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. En waar de gesprekken tussen vakgenoten rijkelijk zullen vloeien, is het ook zeer waardevol om die verbinding te stimuleren en vast te leggen door middel van een fotomoment. Zo bied je bezoekers niet alleen een stukje entertainment met een polaroid fotograaf op het congres zelf… Je geeft je ze ook een polaroidfoto als herinnering mee naar huis. Een foto die ze misschien zelf online verder willen delen in de vorm van social content, wat de brand awareness van je event aanzienlijk vergroot.

Het Keepsake-resultaat – Met onze twee polaroid fotografen op dit congres, hebben wij tijdens het borrelmoment na het inhoudelijke programma alle sprekers en gasten de kans gegeven op hun Friends of Search-fotobeleving. Onze polaroid fotograaf benaderde alle bezoekers proactief om op de foto te gaan, waarna iedereen de print direct meekreeg in de vorm van een branded polaroid met daarop het logo en alle sponsoren van het congres.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Polaroid – Wanneer je kiest voor de Keepsake Polaroid fotograaf op jouw congres, krijgen jouw bezoekers een unieke polaroidfoto mee naar huis… Zo creëer je een stukje entertainment tijdens het congres – de perfecte afwisseling met de inhoudelijke programma’s – én stimuleer je de verbinding met hun vakgenoten. Want wanneer sta je nu op de foto met je collega’s of je nieuw gemaakte netwerkconnectie? Een waardevolle toevoeging aan het succes van jouw B2B-evenement. Onze polaroidfotografen stappen actief op alle bezoekers af, indien gewenst brengen ze ook jouw eventboodschap of CTA over om online sharing te promoten.

Vergelijkbare cases