Project Description

ACT Commmodities bedrijfsfeest – Een InstantPrint met collega’s tijdens de borrel!

Verbind collega’s en teams met elkaar tijdens het fotomoment met onze InstantPrint meisjes.

Nu teamuitjes, borrels en bedrijfsfeestjes extra belangrijk voor teambuilding zijn geworden, bieden de InstantPrint fotografen de perfecte tool om collega’s weer met elkaar te verbinden. Onze InstantPrint meisjes benaderen iedereen actief en door zo’n spontaan momentje met een collega, wordt het ijs gebroken en neemt iedereen hun ‘teamfoto’ met een lach in ontvangst.

  • Verbinding en vermaak collega’s

  • Dubbelzijdige, branded InstantPrint

  • Borrel bij Strand Zuid RAI

  • Keepsake InstantPrint Bedrijfsfeest

  • 2 InstantPrint fotografen

InstantPrint bedrijfsfeest – Het bedrijf ACT Commmodities wilde graag dat hun werknemers een stukje entertainment op het event en een tastbare herinnering voor thuis zouden krijgen. Daarom besloten we om branded InstantPrints in te zetten. Strand Zuid bij de RAI bood een gezellige locatie voor een borrel met een fotomoment. Door een team van twee InstantPrint  in te zetten, kreeg het bedrijfsfeest extra interactie, saamhorigheid en natuurlijk vrolijke foto’s als aandenken!

Het Keepsake-resultaat – Alle collega’s gingen enthousiast met hun teams op de foto en de InstantPrint fotografen zorgden ervoor dat ook iedereen echt op de foto ging om de verbinding op te zoeken. De InstantPrints bedrijfsfeest waren allen voorzien van een dubbelzijdige bedrukking in ACT-stijl. Kies bijvoorbeeld voor het bedrijfslogo, de boodschap die het bedrijf wil overbrengen, een motiverende quote of ga juist voor een call to action en motiveer iedereen om hun foto verder te delen.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake InstantPrint – Met de keuze voor de Keepsake InstantPrint bedrijfsfeest krijgen jouw werknemers niet alleen een unieke InstantPrint foto mee naar huis… Ze krijgen ook een stukje vermaak tijdens het teamuitje én meer verbinding met hun collega’s. Onze InstantPrint fotografen stappen namelijk actief op alle collega’s af, zodat echt iedereen met een herinnering en het gevoel van saamhorigheid naar huis gaat. Indien gewenst brengen de fotografen ook jouw eventboodschap over en ten slotte zorgen ze voor een stukje belevenis op de bedrijfsborrel.

Vergelijkbare cases