Project Description

Gemeente Amsterdam – Polaroid teambuildingfoto’s

Ga samen met je collega’s op de foto – coronaproof! Voor de Gemeente Amsterdam maakte Keepsake een photowall met polaroidportretten op kantoor mogelijk.

Voor de opening van de nieuwe Achtergracht-locatie van Gemeente Amsterdam, heetten de Keepsake-fotografen alle Gemeente Amsterdam-werknemers een warm welkom met een polaroidportretfoto. Drie dagen lang werden alle collega’s geportretteerd en kregen ze direct een print mee in de vorm van een polaroid met Amsterdamthema.

  • Teambuilding

  • Photowall met honderden foto’s

  • Intern event 3 dagen

  • Keepsake Polaroid Amsterdam

  • 1 team met 1 fotograaf & 1 promotiemedewerker

Polaroid Amsterdam – Onze enthousiaste fotografen zorgden ervoor dat iedereen op de foto ging, met als doel dat elke werknemer deze foto meenam naar de teamafdeling. Op de afdeling werden alle losse Gemeente Amsterdam-polaroidfoto’s op een prikbord/muur opgehangen… Een fotocollage voor dat echte teamgevoel! 

Het Keepsake-resultaat – Met onze polaroids ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand resultaat. Onze fotografen schieten namelijk altijd meerdere foto’s, waarna het beste portret wordt geprint. Zo zijn vage polaroids en onnodige prints verleden tijd en is iedereen blij met zijn of haar portretfoto.

Keepsake Polaroid – Met de keuze voor de Keepsake Polaroid Amsterdam krijgt jouw doelgroep niet alleen een unieke polaroidfoto mee naar huis… Ze krijgen ook een stukje entertainment op locatie. Onze fotografen en promotiemedewerkers stappen actief op jouw klanten af, indien gewenst vertellen ze jouw merkboodschap en ten slotte zorgen ze voor een stukje belevenis op jouw event. Jouw bezoekers mogen op de foto en ze krijgen direct een branded polaroid met jouw logo of merkboodschap mee!

De kracht van onze polaroid zit in de unieke combinatie van een bijzondere ervaring en een tastbaar aandenken met een stukje emotie. Juist in deze digitale maatschappij verras je klanten met print en real-life interactie. Laat je doelgroep lachen, vermaak ze en geef ze iets unieks mee naar huis. Grote kans dat zo’n branded foto verder wordt gedeeld!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Vergelijkbare cases