Project Description

PARTOU

PHOTOBOOTH VERHUUR OP BEURS

Trek ook de aandacht met onze PhotoBooth op jouw beurs of event en werf zo meer personeel voor jouw bedrijf!

Photobooth verhuur op beurs
Personeel werven
Beurs & evenement
PhotoBooth eigen mensen
Kies zelf je fotoframe

PHOTOBOOTH VERHUUR OP BEURS

Hoe zorg je dat jouw beursstand opvalt en niet wordt overgeslagen of zelfs vergeten? Juist, door middel van een tastbaar aandenken met onze PhotoBooth verhuur op beurs! Op maar liefst acht verschillende carrièrebeurzen konden bezoekers bij de beursstand van Partou op de foto. Zo zorgden we ervoor dat de beursstand van Partou bezoekers aantrok, die enthousiast op de foto gingen. Nadat ze uit verschillende achtergronden hun favoriet mochten kiezen, maakten ze hun persoonlijke foto die vervolgens direct werd uitgeprint. Daarnaast konden bezoekers een QR-code op de PhotoBooth scannen, zodat ze direct alle openstaande vacatures konden zien. Zo creëerden we meer interesse voor Partou met onze PhotoBooth verhuur op beurs en ging de doelgroep met een tastbaar aandenken naar huis. 

beurs activatie

FOTOMARKETING ACTIVATIE

De PhotoBooth verhuur op beurs hebben wij op verschillende beurslocaties neergezet, verspreid door heel Nederland. Op alle verschillende locaties werden de bezoekers op de foto gezet en hebben we iedereen voorzien van een persoonlijke print. Hiermee zetten we de bezoekers op een originele manier in de spotlight en zorgden we voor veel bezoekers bij de beursstand van Partou!

Photobooth verhuur op beurs

BRANDED PHOTOBOOTH

Door de PhotoBooth verhuur op beurs volledig te branden naar de huisstijl van Partou, viel de beursstand nog meer op. Het volledig branden en personaliseren van onze marketingtools draagt namelijk bij aan het succes van een activatie. Je valt meer op én het sluit naadloos aan bij de stijl van jouw event, merk of bedrijf. Zo zorgde het ook deze keer weer voor een unieke ervaring voor bezoekers en vergrootte het de naamsbekendheid van Partou.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Tijdens de beursdagen werden de bezoekers actief uitgenodigd om op de foto te gaan door onze enthousiaste PromotieFotograaf en door middel van de handige QR-code werd het potentiële personeel ook doorverwezen naar de vacaturepagina van Partou. Met de inzet van onze PhotoBooth verhuur op beurs gedurende deze beursdagen, werd Partou zichtbaar voor meer dan 10.000 beursbezoekers. Dit zorgde voor blije gezichten, een tastbaar aandenken voor de bezoekers én heel veel potentiële werknemers voor Partou!

KEEPSAKE PHOTOBOOTH

Ontdek onze PhotoBooth: essentieel voor jouw event of feest. Maak een onvergetelijke indruk op jouw doelgroep en verras ze met een persoonlijk fotomoment. Past een GreenScreen toch beter bij jouw event of ben je er nog niet helemaal over uit? Wij hebben een ruim aanbod aan fotomarketingtools en

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases