Project Description

Photobooth Online Photo Gallery – Netflix via Event Department

Wil je dat jouw doelgroep de digitale foto’s van het event direct kan bekijken en online kan delen? Kies voor de Photobooth Online Photo Gallery! 

Onze fotografen maken foto’s van alle aanwezigen en jij kiest hoe ze deze foto’s krijgen! Direct in print via de Photobooth? InstantPrint op een branded kaartje? Of digitaal via de Photobooth Online Photo Gallery? Met onze techniek is alles mogelijk, de enige vraag rest: wat past bij jouw doelgroep? Sharen maar! 

  • Entertainment & merkzichtbaarheid

  • Online Photo Gallery

  • Premiere in Brussel

  • 2 Promotiefotografen

  • Budget op maat

Photobooth Online Photo Gallery

The Crown, the pictures, the memories…  We hadden een flinke royal party op de première van Seizoen 5 van Netflix-serie The Crown in Brussel! Onze Promotiefotograaf verwelkomde allereerst de 20 vipgasten met een moment in de spotlights op de rode loper. Vervolgens mocht iedereen rond het diner plaatsnemen in de unieke The Crown-Photoboothsetting: de foto’s kwamen direct online in onze Photobooth Online Photo Gallery. Onze InstantPrint-fotograaf fotografeerde ten slotte alle ruim 300 gasten op het premièrefeest: iedereen kreeg hun InstantPrint-foto direct mee!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Samen met Event Department verzorgden onze twee Promotiefotografen de gehele avond de fotografie in het prachtige Cinéma Palace in Brussel, België. In totaal leverden we drie diensten. Allereerst de Rode Loper Fotografie bij binnenkomst van de vipgasten. Daarnaast de Photobooth Fotostudio voor de vipgasten met het Online Fotoalbum. Ten slotte natuurlijk de InstantPrint-fotograaf die op de dansvloer van het grote eindfeest iedereen met elkaar op de foto zette. Zoveel herinneringen, perfect voor de zichtbaarheid van het merk!

Keepsake Photo Gallery 

Als online zichtbaarheid jouw doel is, is onze Online Photo Gallery de perfecte digitale manier om al je eventfoto’s te delen. Zoals hier bij de Photoboothsetting voor The Crown! Onze fotograaf stelt iedereen op zijn of haar gemak in de setting, de beste foto wordt geselecteerd en komt online in de Photobooth Photo Gallery met jouw branding. De bezoeker kan zijn of haar foto via een QR-code of mailing terugvinden en vanuit de Online Photo Gallery downloaden. Perfect om meteen online te delen. 

Is deze Photobooth Online Photo Gallery ook iets voor jouw event? Neem contact met ons op en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!