Project Description

Bureau Europa – Vermaak bezoekers met een Photobooth tijdens Museumnacht

Een photobooth met decor in het museum: zo gaan bezoekers helemaal in stijl op de foto tijdens Museumnacht!

Een stukje beleving en een tastbaar aandenken aan Museumnacht in de vorm van een unieke fotoprint: met onze photobooth met decor, konden alle Bureau Europa-museumbezoekers zichzelf op onze sofa neervlijen! Onze fotograaf zorgde ervoor dat iedereen met een fotoprint naar huis ging.

  • Beleving & entertainment

  • Directe fotoprint met filter als aandenken

  • Photobooth Museumnacht in museum

  • Keepsake Photobooth met fotosetting/decor

  • 1 Fotograaf

Photobooth Museumnacht – Bureau Europa is als presentatieplatform en netwerkorganisatie een vaste partner van Museumnacht Maastricht. Er werden zo’n 1500 bezoekers verspreid over verschillende locaties in de stad verwacht. De fotosetting werd als een ‘boudoir’ ingericht, als een enscenering van een historisch verhaal. Onze photobooth voorzag de prints van een sepia-filter dat dit effect versterkte, inclusief het Bureau Europa-logo.

Het Keepsake-resultaat – Onze fotograaf zorgde voor een stukje entertainment tijdens Museumnacht door het publiek actief te benaderen om plaats te nemen in het decor. De fotograaf gaf de photoboothprints vervolgens ter plekke aan het Museumnachtpubliek mee. Ook de digitale photoboothfoto’s zijn als optie verkrijgbaar.

Keepsake Photobooth met Fotostudio – Onze photobooth met fotosetting tijdens Museumnacht staat voor persoonlijke beleving, entertainment en een tastbaar aandenken. In combinatie met een fotostudio verbind je jouw merk en boodschap op een originele manier aan de foto. Een feest voor jong en oud! Sluit met het ontwerp aan bij jouw thema om de beleving voor de bezoeker compleet te maken.

Ons team bestaat uit één of twee enthousiaste fotografen die tevens zijn opgeleid in communicatie. We willen jouw boodschap overbrengen en dat begint bij het eerst contact. De beleving voor de bezoeker staat centraal. De studio kan naar wens worden ingericht. Maak naast de photobooth bijvoorbeeld gebruik van een decor, vaste achtergrond, greenscreen-techniek of maak gebruik van de locatie zelf.

De kracht van onze photobooth zit in de unieke combinatie van een bijzondere ervaring en een tastbaar aandenken met een stukje emotie. Juist in deze digitale maatschappij verras je klanten met print en real-life interactie. Laat je doelgroep lachen, vermaak ze en geef ze iets unieks mee naar huis. Grote kans dat dit branded aandenken verder wordt gedeeld!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op