Project Description

NETFLIX

PHOTOBOOTH MET BALLENBAK

Een première? Lancering? Of merkactivatie? Breng jouw event ook naar een hoogtepunt met onze PhotoBooth met ballenbak of andere FotoSetting met direct printen. En maak net zoals hier bij Netflix hilarische herinneringen! Deze actie hebben we in samenwerking met MegaWatt uitgevoerd.

Photobooth Met Ballenbak
Bezoekers entertainen
Lancering event
Fotosetting direct printen
Glijbaan & ballenbak

PHOTOBOOTH MET BALLENBAK

In samenwerking met Megawatt voor Netflix hebben wij voor de lancering van het nieuwe seizoen van Sex Education een te gekke activatie mogen neerzetten. Het idee? Een ‘Climax’-kermis, waar bezoekers naar een hoogtepunt werden gebracht. Zo werden ze uitgenodigd om verschillende spellen te spelen en vervolgens in alle opwinding vastgelegd te worden bij onze ‘Find the Jean-spot’-glijbaan. Dit hoogtepunt konden ze dan ook eindeloos herbeleven, want de gepersonaliseerde fotoprint kregen ze direct mee naar huis als aandenken aan deze sensationele merkactivatie!

MERKBELEVING

De activatie vond plaats in zowel Utrecht (Jaarbeursplein) als Antwerpen, waar we in beide steden twee dagen met onze PhotoBooth met ballenbak stonden. Ons team nodigde de bezoekers enthousiast uit om van de ‘Find the Jean-spot’ glijbaan te gaan. Zo stapten ze op de trap, op weg naar hun persoonlijke hoogtepunt. Eenmaal boven gleden ze lachend van de glijbaan zo in de ballenbak, terwijl ons team dat precieze hoogtepunt met een lach vastlegde. Dit actiemoment zorgde voor oprechte, lachende gezichten, die wij hebben vastgelegd met onze PhotoBooth met ballenbak en direct hebben uitgeprint. Zo creëerden we een tastbare herinnering die bijdraagt aan de naamsbekendheid voor het merk bij de doelgroep.

Fotomarketing activatie

INTERACTIEVE ACTIVATIE

Door alle activiteiten op de ‘Climax’-kermis en onze PhotoBooth met ballenbak, zat de sfeer er bij de doelgroep goed in. We ontvingen talloze enthousiaste reacties van bezoekers. Door de PhotoBooth met gepersonaliseerde foto’s hebben we de activatie op een originele manier helemaal eigen gemaakt naar het evenement. Dit zorgde voor een unieke ervaring voor bezoekers van de ‘Climax-kermis, mensen wilden zelfs meermaals terugkomen voor een nieuwe foto!

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Dankzij onze PhotoBooth met ballenbak hebben we in zowel Utrecht als Antwerpen een sterke activatie neergezet met heel veel positieve reacties en talloze vrolijke Netflix-foto’s. Het nieuwe seizoen van de serie is zo op locatie onder de aandacht gebracht en thuis hebben ze met de foto een gezellige reminder om de serie te gaan kijken.

KEEPSAKE FOTOSETTING MET DIRECT PRINTEN

Heb je ook een evenement waar je herinneringen op een gezellige en originele manier wilt vastleggen, dan is FotoMarketing absoluut wat je zoekt. Of het nu gaat om een première, merkactivatie, productlancering of een awardshow: wij hebben voor elk evenement een passende foto tool. Van een PhotoBooth tot GreenScreen Studio en met of zonder unieke add-ons. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases