Project Description

The British School of Amsterdam – Photobooth met background

Geef alle afgestudeerden een unieke ervaring en herinnering met de photobooth background.

The British School of Amsterdam organiseerde in juli 2021 hun graduation event. Zowel voor de scholieren als de school altijd een bijzondere dag. Keepsake kreeg de eer om de trotse leerlingen nog één keer met vrienden/familie en docenten op de foto te zetten door middel van een photobooth met custom background. In vele variaties hebben de leerlingen hier enthousiast gebruik van gemaakt en het was dan ook de attractie van de avond!

  • Entertainment en give-away

  • Photobooth met background

  • 100 prints meegegeven

  • Fotograaf met begeleider

Photobooth met background – Geef je bezoekers een tastbaar aandenken van het evenement met onze photobooth. Op zakelijke evenementen wordt de photobooth vaak gecombineerd met een background als aanvullende mogelijkheid. De foto’s werden direct geprint en op een tafel gelegd, leuk voor de mensen die benieuwd zijn naar alle foto’s en effectief om tijdens de pauze momenten te printen. 

Het Keepsake resultaat – We hebben geweldige reactie mogen ontvangen tijdens het evenement maar ook na het event met de quote: ‘’Many, many thanks for your support on Friday evening. The service, energy, and quality of your attentive work with the students and their families was exceptional.

Many of the students have already messaged to say thank you and I wanted to pass that on to you and the team”

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op