Project Description

Photobooth kerst – bol.com

Verras met een Photobooth Kerstmis tijdens de feestdagen! Wat is er nu mooier dan een feestje vieren met een knaller van een activatie? Of je nu iets zoekt voor op een event, in je winkel of voor op kantoor: met een foto-activatie bezorg je jouw doelgroep of werknemers een momentje in de spotlights. En iedereen gaat met zijn of haar persoonlijke foto naar huis – met jouw merk erop!

Met een foto-setting in thema sfeer trek je gegarandeerd de aandacht. Zoals hier met een Photobooth kerst, kerstboom, loungebank, ingepakte cadeautjes en nog veel meer kerst props. Laat je doelgroep plaatsnemen, de fotograaf geeft tips en aanwijzingen en de beste foto wordt direct geprint!

  • Personeelsbinding & vermaak

  • 5 dagen, onbeperkte prints

  • Hoofdkantoor bol.com

  • 1 Fotograaf

  • Budget op maat

Photobooth kerst  

Hoe zorg je voor vermaak en personeelsbinding op kantoor? Voor bol.com mochten we op het hoofdkantoor alle werknemers verrassen met een fotomoment voor de feestdagen met onze Photobooth kerst! Zo zorg je allereerst al voor vermaak waardoor personeel graag op kantoor komt werken – want die foto wil natuurlijk niemand missen! Je creëert ook een moment van teambuilding: collega’s gaan met elkaar op de foto en hangen deze fotoprint thuis ook op een prikbord. En dan geef je ook nog een blijk van waardering… zo’n activatie en aandenken voor thuis geeft vaak een positief gevoel van saamhorigheid.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat 

Ons team bouwde de kerst Photobooth-setting op en onze fotograaf stond een volle werkweek op locatie om ervoor te zorgen dat alle werknemers van bol.com een foto kregen. Dat betekende vijf dagen lang de leukste foto’s! We merkten dat het personeel er zo blij mee was, dat ze hun eigen foto wall creëerden op en rond de Photobooth kerst… Zo gezellig om al die collega’s bij elkaar te zien! Het voordeel van onze techniek is dat je dezelfde foto direct meerdere keren kunt uitprinten zodat iedereen met zijn of haar eigen exemplaar naar huis gaat. Bij bol.com kozen we voor een photo booth kerst setting met een fotograaf met spiegelreflexcamera. Hiermee heb je als voordeel dat de fotograaf snel meerdere foto’s maakt en direct de beste selecteert en afdrukt.

Keepsake Photobooth kerst 

Ga je voor een Photobooth met touchscreen of toch liever voor een fotograaf met spiegelreflexcamera die direct print, zoals hier te zien bij bol.com? Alles is mogelijk en elke variatie heeft weer zijn eigen voordeel. We denken heel graag met je mee om te kijken wat bij jouw bedrijf en event past en waarmee je het beste resultaat behaalt voor jouw doelgroep. Of dat nu voor de feestdagen of een ander feestelijk moment is! Bekijk onze Photobooth-cases hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vergelijkbare cases