Project Description

Eye Filmmuseum Filmbal 2022 – Photobooth en InstantPrint museum

Vermaak bezoekers met een printfoto van onze Photobooth of InstantPrint Museum, geheel in de huisstijl van jouw museum, tentoonstelling of expositie!

Voor het Filmbal 2022 van het Eye Filmmuseum mocht Keepsake het museumpubliek vermaken met maar liefst twee Photobooths, twee InstantPrint fotografen en één Print Your Selfie-station. Allemaal geheel in de stijl van het Future Filmbal-thema. Zo waren de fotoprints in de huisstijl van het museum en het event, maar ook de Photobooths zelf waren helemaal branded met het Eye-logo. 

  • Amusement publiek

  • ± 1000 fotoprints

  • Eye Filmmuseum

  • Keepsake Photobooth en InstantPrint Museum

  • 5 promotiemedewerkers

  • Budget op maat

Photobooth en InstantPrint Museum

Geef een extra dimensie aan elk museumbezoek met een persoonlijk fotomoment! Met onze Photobooth en InstantPrint museum, vermaken we het museumpubliek en geven we ze een aandenken mee naar huis. Op 7 april vierde het Eye filmmuseum met het Filmbal twee mijlpalen: het 10-jarig bestaan van Eye aan het IJ in Amsterdam en het 75-jarig bestaan van het Filmmuseum.  Bij de twee Photobooths in het Eye werd er vanwege het evenementsgevoel gekozen voor een setting zonder achtergrond, hierdoor kon het publiek makkelijk voor de Photobooth Museum plaatsnemen en hun foto’s maken in de vorm van een filmstrip. De InstantPrint fotografen liepen vrij rond door het museum en spraken bezoekers actief aan om op de foto te gaan, waarna ze de InstantPrint Museum direct meekregen. Zo kreeg iedereen een momentje in de spotlights!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Met een team van twee InstantPrint fotografen, twee Photoboots met twee promotiemedewerkers, ons Print Your Selfie-team en onze projectbegeleider, zorgde Team Keepsake ervoor dat alle bezoekers met een tastbaar aandenken in de vorm van een foto naar huis gingen. De fotoprints van de Photobooth Museum en InstantPrint Museum en de Print Your Selfie werden direct afgedrukt en voorzien van de Eye Filmbal-look & feel. Een geweldig tastbaar aandenken!

Keepsake branded Photobooth en InstantPrint Museum

Met het thema The Future Filmbal kleurde het museumgebouw futuristisch zilver. Onze Photobooth Museum kan in basiskleuren ingezet worden, maar ook geheel branded in een gewenste stijl naar keuze. Dit futuristische thema was natuurlijk perfect voor een complete make-over in huisstijl, waardoor de Photobooths helemaal bij het museum pasten. Ben je ook op zoek naar een Photobooth Museum of InstantPrint Museum en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw museum, tentoonstelling, expositie of opening? Neem contact met ons op en we denken heel graag met je mee over hoe we jouw fotoactivatie tot een succes kunnen maken!