Project Description

RCN Vakantieparken – Photobooth Caravan

Verras je doelgroep met een foto-activatie in jouw eigen branded caravan! Kies voor de Photobooth Caravan op jouw event of feest, met video’s per e-mail en/of direct geprinte foto’s. Uiteraard geheel branded in jouw huisstijl.

Tour het land door, geef hem een vast plekje op jouw locatie of zet deze mobiele trekpleister in op dat speciale event. Van videoboodschappen tot direct geprinte foto’s… Met de Photobooth Caravan maak je nog eens een statement met je merk: op locatie én na afloop thuis en online!

Photobooth Caravan

3, 2, 1… Say Caravanbooth! Speciaal voor het 70-jarig jubileum van RCN Vakantieparken bouwden we deze Custom Caravan met Photobooth & Videobooth-in-één. In deze authentieke caravan met vintage uitstraling kunnen bezoekers dit jubileumjaar op de foto en mogen ze in de caravan een persoonlijke videoboodschap voor hun dierbaren inspreken om een mooie prijs te winnen: een vakantie tere ere van het 70-jarige bestaan! De buitenkant van de Caravan is uiteraard geheel in de RCN-huisstijl, met de kleuren, het logo, de merkboodschap en en een call to action met QR-code. Ook de binnenkant van de caravan is geheel custom, inclusief onze ingebouwde Video en Photo Booth-in-één. Ten slotte is ook de caravan foto print die de doelgroep meekrijgt voorzien van de herkenbare branding.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Dit jaar touren we met de branded Caravan door het hele land omdat RCN 70 jaar bestaat. Tijdens deze vrolijke eventdagen maakt ons team van twee Promotiefotografen gebruik van Fieldmarketing: ze plaatsen de Caravan Photobooth op unieke locaties en spreken hier de doelgroep aan. Zo stond onze caravan al op de Nijmeegse Vierdaagse en in het centrum van verschillende steden en we staan binnenkort onder andere in de Jaarbeurs. Alle bezoekers mogen de branded caravan instappen om een videoboodschap op te nemen om kans te maken op een gratis vakantie. En iedereen mag sowieso een gezellige foto maken die direct wordt geprint, zo spreken we ook de mensen aan die misschien liever geen filmpje willen maken. Oftewel: elke bezoeker krijgt een superleuke ervaring in de Photobooth Caravan én gaat met een tastbare herinnering van RCN Vakantieparken naar huis.

Keepsake custom Photobooth Caravan

Ook zin in zo’n opvallende Photobooth Caravan voor jouw merk en event? Of heb je andere mobiele Photobooth-wensen? Er is heel veel mogelijk, van enkel video’s of enkel foto’s tot props, een disco caravan, bedenk het maar! Je kunt de caravan inzetten voor merkactivaties, maar ook voor bedrijfsfeesten, bedrijfsjubilea, personeelsfeesten, festivals, open dagen, schoolfeesten, diploma-uitreikingen, beurzen en marketing- en PR-activaties en ga zo maar door.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we praten graag samen over de mogelijkheden waarmee je jouw doelgroep op de beste manier bereikt en hoe we deze Caravan Videobooth en Photobooth voor jou kunnen inzetten. All you need is…Keepsake!

Vergelijkbare cases