Project Description

Kumpany x HBO Game of Thrones House of the Dragon – Photobooth branding

Kies voor een Branded Photobooth geheel in stijl van jouw merk of event en laat de Photobooth met branding naadloos aansluiten bij de stijl jouw event, experience of merkactivatie.

Als je een event host waar de look & feel ontzettend belangrijk is, kun je altijd kiezen voor onze optie met Photobooth branding. Hierbij stylen we de gehele Photobooth in jouw branding met huisstijl, logo, kleuren, activatie en alles wat bij jouw merk, bedrijf en wensen past. Het gehele Photoboothkastje én het touchscreen stralen dan jouw merk uit. Prachtig voor de doelgroep voor de full experience, maar bijvoorbeeld ook een trots moment voor werknemers op een personeelsfeestje!

  • Vastleggen bezoekers Experience

  • 3 dagen

  • Beurs van Berlage Amsterdam

  • Keepsake Phototobooth branding

  • 2 Promotiefotografen

  • Budget op maat

Photobooth branding 

Voor de Europese premiere van de HBO-serie House of the Dragon, mochten bekende mensen en influencers uit heel Europa plaatsnemen op de bekende IJzeren Troon uit Game of Thrones. De twee daaropvolgende dagen opende de The Dragon’s Den-experience haar deuren voor het grote publiek en stroomden de fans binnen om hun momentje op de troon te pakken. Voor merkactivatiebureau Kumpany mocht ons team, bestaande uit twee Promotiefotografen per dag, al deze enthousiaste fans op dit bijzondere moment op de troon fotograferen én ze gaven ze direct hun geprinte foto mee via onze Photobooth met branding.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat 

De Photobooth branding was tot in de puntjes verzorgd waardoor de Photobooth volledig opging in de prachtig uitgevoerde setting van de experience voor dat echte premium gevoel. Ook het scherm van de Photobooth was in stijl van de nieuwe House of the Dragon-serie, waardoor de Photobooth met branding echt onderdeel werd van de look & feel van het HBO-merk. We hebben honderden fans per dag op de foto gezet en onze techniek zorgde ervoor dat elke bezoeker met een fotoprint mét logo van dit bijzondere moment op de troon naar huis ging.

Keepsake Branded Photobooth 

Een experience als deze lancering van een groot merk of grote corporate is perfect voor een Photobooth branding omdat deze niet alleen de huisstijl waarborgt, maar het geheel er ook luxe uit laat zien. Het tilt de Photobooth branding net even naar dat hogere niveau als je op zoek bent naar net even een wat meer premium gevoel op jouw event of activatie. Door te kiezen voor een Branded Photobooth krijg je zowel de kast en het scherm als natuurlijk de fotoprints geheel in jouw eigen stijl. 

Maar je kunt de Photobooth ook branden voor andere doeleinden dan de look & feel. Zo kun je naast jouw logo en kleuren ook jouw eigen, unieke boodschap op de kast laten zetten, waardoor je jouw doelgroep aanzet tot een bepaalde activatie met een QR-code of juist inspireren met een krachtige merkboodschap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Zie hier meer informatie over onze Photobooths, check ook onze Branded Photobooths voor Marvel en Eye Filmmuseum en neem vooral contact met ons op voor vrijblijvend advies over de Photobooth met branding voor jouw activatie.