Project Description

Bureau Jez x Comic Con – Photobooth Beurs

Verras je bezoekers met een Photobooth Beurs op je stand. Trek klanten naar je stand toe, vermaak ze met een eigen fotomomentje en geef ze een unieke fotoprint als herinnering mee – inclusief jouw logo & boodschap!

Je staat met een prachtige stand op een beurs met jouw merk, maar hoe zorg je voor stand traffic? En hoe verzeker je jezelf ervan dat jouw bezoekers zich jouw product of boodschap ook bij thuiskomst nog herinneren? Met onze Photobooth Beurs kies je ervoor om met je bezoekers te verbinden via een uniek fotomoment. Zo maak je meteen samen een herinnering bij de Photobooth én geef je een aandenken mee naar huis. Zoals met deze Photobooth Beurs op Dutch Comic Con met 40.000 bezoekers: wij durven te wedden dat deze Marvel-fotoprints nog zeker jaren bij iedereen op de koelkast hangen!

  • Stand traffic & vermaak

  • 2 dagen

  • Jaarbeurs Utrecht

  • 1 promotiemedewerker

  • Budget op maat

Photobooth Beurs

Voor Bureau Jez creëerden we een branded Photobooth Beurs, geheel in de stijl van Marvel. Twee dagen lang vermaakten we alle cosplay-bezoekers op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Onze promotiemedewerker stapt actief op de langslopende bezoekers af en nodigt ze uit voor een fotomoment: neem plaats voor de Photobooth, kies je poses en krijg jouw persoonlijke fotoprint direct mee naar huis… En dat is niet alles, met de speciale props kon iedereen zich ook verkleden als een van hun favoriete personages en superhelden: kies je voor Captain America, Loki, Iron Man of Thor?

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Samen met Bureau Jez kozen we voor een volledige branded Photobooth Beurs, een branded achtergronddoek en een bijpassende kleur loper in het blauw. De hele stand werd zo één geheel: herkenbaar en volledig in huisstijl. Voor de branded fotoprints kozen we voor het klassieke Photobooth-stripformaat met 3 foto’s. Zo kreeg iedereen bij elk fotomoment 2 strips om te verdelen of eentje om cadeau te doen. 

 

Keepsake Photobooth

Wil je ook een fotomoment met een Photobooth Beurs op jouw volgende beurs stand? Samen kijken we graag naar de mogelijkheden. Wat past het beste bij jouw doelgroep, jouw boodschap, jouw merk en de beschikbare ruimte op de stand? Onze fotomarketingtechnieken en additionele opties bieden concepten op maat voor elk project. Zo kun je voor een Photobooth Beurs in jouw eigen huisstijl kiezen, maar ook voor een geheel witte indien dit beter bij je budget past. Samen zorgen we voor een bijzondere ervaring, geheel in jouw stijl. Kijk hier voor meer informatie over onze Photobooth.

Vergelijkbare cases