Project Description

EY NEDERLAND

PHOTO BOOTH SPORT OP NK PADEL 2023

Til jouw sportevenement naar het volgende niveau met een Branded Photo Booth Sport voor alle bezoekers en creëer onvergetelijke herinneringen!

Brand Awareness
NK Padel – 2023
Branded Photo Booth
Share & Win-activatie

FOTOMARKETING ACTIVATIE

Tijdens het EY NK Padel 2023 bij Peakz Padel IJsselhallen verzorgden we een naadloos aansluitende fotomarketingactivatie voor EY Nederland. Het doel van de activatie was om de bezoekers van het evenement een fun experience te bieden, terwijl tegelijkertijd de merkbekendheid van EY en het KNLTB-sponsorship werd vergroot. Dit hebben we bereikt door middel van een Photo Booth Sport met Share & Win-activatie, die door de custom branding volledig in de stijl was van EY en het NK Padel 2023.

Al tijdens het evenement ontvingen we enthousiaste reacties van zowel de NK Padel-deelnemers, de bezoekers als de EY-medewerkers zelf. Door de Photo Booth Sport, gaven we de bezoekers niet alleen een fotomomentje en een fotoprint als herinnering, maar creëerden we ook effectieve branding en marketing voor het EY-sponsorship van het NK Padel 2023.

PHOTO BOOTH SPORT MET SHARE & WIN 

Bij het NK Padel 2023, gehouden in de sportieve Peakz Padel IJsselhallen, stond onze getrainde Promotiefotograaf klaar om bezoekers met de speciale EY-padelrackets op de foto te zetten bij de Photo Booth. Hiermee boden we alle bezoekers en spelers een unieke fotobeleving aan mét fotoprint voor thuis. Op de Photo Booth Sport zelf werd de Share & Win-activatie gecommuniceerd, wat onze Promotiefotograaf ook aan de bezoekers communiceerde. Het doel was om deelnemers te motiveren om de foto ook te delen op Instagram Stories met de tag @ey_nederland. Op deze manier maakten ze kans om een professioneel padel racket van Dunlop met EY-branding te winnen.

KEEPSAKE BRANDED PHOTO BOOTH SPORT

Het inzetten van gepersonaliseerde producten zoals een Branded Booth kan groots bijdragen aan het succes van een (sport)evenement. Helemaal als deze volledig is aangepast aan de huisstijl, zoals hier bij EY, waardoor de merkbeleving en de Share & Win optimaal tot uiting kwam. Het creëert een unieke ervaring voor de deelnemers en versterkt de branding en marketing van het bedrijf. Of het nu gaat om een sportevenement, personeelsfeest, bedrijfsfeest of beurs: gepersonaliseerde tools spelen een belangrijke rol bij het creëren van een gedenkwaardige en succesvolle ervaring voor alle betrokkenen.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Dankzij de Branded Photo Booth Sport en de Share & Win-actie hebben we een sterke activatie gehad. De bezoekers van het evenement werden door onze Promotiefotograaf actief betrokken bij de activatie en we creëerden zo een positieve merkbeleving door middel van persoonlijke interactie. Door de foto’s te delen op Instagram Stories hebben deelnemers niet alleen hun eigen netwerk bereikt, maar ook het padelpubliek in het algemeen. Dit heeft geleid tot een grotere bekendheid van het EY x KNLTB-sponsorship en heeft het merk op een unieke manier in de spotlight gezet. 

KEEPSAKE FOTOMARKETING

Als je ook op zoek bent naar een vergelijkbaar entertainment voor jouw eigen evenement, bedrijfsfeest of personeelsfeest, helpen we je graag bij het maken van een keuze. Van een klassieke Photobooth tot een creatieve setting of een mix van verschillende tools. We hebben voor elk type event een passende fotomarketingtool en met onze full-service is het ons doel jou volledig te ontzorgen.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases