Project Description

Photo Booth Halloween – Mars, Incorporated

Til jouw Halloweenfeest naar het volgende niveau met een Photo Booth Halloween! Verras jouw doelgroep met een complete foto-setting op locatie. Met een Halloween-achtergronddoek, props en natuurlijk onze Halloween Photobooth met onbeperkte prints!

Enge maskers, griezelige wapens en natuurlijk een spannende achtergrond… Laat jouw bezoekers op de foto gaan en dompel ze helemaal onder in een horror Halloweensfeer. Met jouw eigen, custom achtergronddoek laten we de Photo Booth Halloween-setting perfect bij jouw bedrijf, merk of evenement aansluiten. De foto wordt direct geprint met jouw logo en boodschap en je bezoeker krijgt de foto meteen mee naar huis.

  • Vermaak personeel kantoor

  • 1 kantoordag

  • Personeelsfeest Mars

  • Keepsake Photo Booth Halloween

  • 1 Promotiefotograaf

  • Budget op maat

Photo Booth Halloween

Pak een masker, kies een wapen en neem je engste houding aan… Voor het Halloween personeelsfeest van Mars, Incorprated creëerden we een complete foto-setting in Halloweenstijl. Om het geheel zo griezelig mogelijk te maken, kozen we voor een achtergrond van een spookachtig kerkhof. Het personeel kon de hele dag bij onze Photo Booth Halloween langskomen om op de foto te gaan. De props lagen klaar op de gezellige M&M’s-poppen en de reacties waren enthouast! We hebben de gehele kantoordag collega’s en teams gezellige met elkaar op de foto gezet. Alle werknemers gingen zo met een eigen, unieke foto naar huis!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Ons team bouwde de complete setting met custom back wall op en 1 Promotiefotograaf bleef de gehele kantoordag bij de Photo Booth Halloween. Zij sprak de werknemers niet alleen aan om op de foto te gaan, maar zorgde er met poseertips ook voor dat iedereen er op zijn best opstond. Naast vermaak met het thema Halloween, is verbinding tussen collega’s een belangrijke focus bij deze fotoactivatie met de Halloween Photobooth. Zo versterk je de band en komen werknemers graag naar kantoor. En met de foto kijken ze thuis ook nog met een lach terug naar hun kantoordag. Ook buiten kantoor is deze Photo Booth Halloween-activatie een geweldige tool op jouw evenement om jouw doelgroep een positief gevoel met je merk te laten opbouwen.

Keepsake Halloween Photobooth

Als je voor een Photo Booth Halloween op je evenement kiest, krijg je de unieke combinatie van een bijzondere ervaring en een tastbaar aandenken met een stukje emotie. Juist in deze digitale maatschappij verras je jouw doelgroep positief met print én een real-life interactie. Laat je doelgroep lachen, vermaak ze en geef ze een uniek aandenken aan jouw bedrijf mee naar huis. Bekijk hier meer Photobooth-voorbeelden.