Project Description

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

PHOTO BOOTH CAMPAGNE

Studenten vermaken én verbinden met je Hogeschool: dit deden we met een 5-daagse photo booth campagne op maar liefst 10 locaties tegelijkertijd.

Tijdens de introductieweek van de Hogeschool van Amsterdam vierden we een week lang een speciaal moment, namelijk dat de Hogescholen eindelijk weer open mochten!

Photo booth campagne
Tastbaar aandenken
Introductie week
Photo Booth met BackWall
10 locaties in Amsterdam

Photo Booth Campagne

Met onze photobooth campagne hebben we zowel de studenten als de docenten een warm welkom geheten. De Hogeschool van Amsterdam wilde met deze activatie een gastvrije en vrolijke ervaring bieden die leidt tot verbinding met elkaar en de HvA. En dat is gelukt: van blije studenten die trots met hun aandenken naar huis gingen tot een giga photowall op de HvA Fraijlemaborg-locatie. Maar niet alleen de studenten pakten hun kans: docenten en enthousiaste medewerkers kwamen ook nieuwsgierig kijken en gingen natuurlijk ook met hun collega’s en leerlingen op de foto. Ten slotte deelden ze hun ‘Welkom (terug) op school’-foto’s via #hvaopen op social media.

Photo booth fotoprint

We hebben op maar liefst 10 locaties tegelijkertijd een photo booth setting geïnstalleerd, begeleid door een enthousiaste promotiemedewerker en inclusief een speciaal op maat gemaakt achtergronddoek in HvA-huisstijl. Dit momentje voor de camera gaf alle studenten niet alleen een warm welkom, maar ook een gezellige ervaring tijdens het fotomoment en daarbij kreeg iedereen hun foto direct in print mee. Daarnaast was er de mogelijkheid om de foto direct te mailen om social sharing te stimuleren. Al met al een fantastische herinnering aan de introductieweek.

Photo booth activatie

INTERACTIEVE ACTIVATIE

De Photo booth campagne is op 10 verschillende locaties neergezet. Op alle locaties werden de studenten van de Hogeschool van Amsterdam uitgenodigd om een gave foto te maken. Nadat zij poseerden voor de Branded BackWall, werd de foto direct afgedrukt en meegegeven.

Photo booth promotiemedewerker

BRANDED BACKWALL

Door de Branded Backwall is het direct duidelijk voor de deelnemers waar de foto gemaakt wordt. Zichtbare communicatie die bijdraagt bij de entertainment van de foto activatie.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

In totaal hebben we bijna 10.000 prints uitgedeeld en ontelbaar veel studenten én docenten blij mogen maken. Via de HvA-socials zijn er bovendien toffe actiefoto’s en -video’s gepost om dit feestelijke moment met iedereen te vieren.

KEEPSAKE PHOTO BOOTH MET BACKWALL

Ontdek onze Photo Booth met BackWall: essentieel voor onvergetelijke merkevenementen. We maken tastbare herinneringen met de combinatie van jouw unieke huisstijl, onze fotografie-tools en ons enthousiaste team. Van concept tot uitvoering, je kunt bij ons voor alles terecht. Zin om vrijblijvend te sparren? Neem gerust contact met ons op.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases