Project Description

NATIONAL GEOGRAPHIC

PHOTOBOOTH ROTTERDAM

Opvallende foto actie voor National Geographic tijdens de Pride Rotterdam. Met een opvallende branded backwall als achtergrond voor de foto, hebben we vele bezoekers een tastbare fotoprint meegegeven.

Photobooth rotterdam
Tastbaar aandenken
Pride Rotterdam
Photobooth met BackWall
Staand fotodesign

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases

PHOTOBOOTH ROTTERDAM

Ontdek de magie van onze Photobooth in Rotterdam! Voeg een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan jouw evenement met gepersonaliseerde foto’s die perfect passen bij de sfeer van de stad. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum, onze Photobooth legt onvergetelijke momenten vast en zorgt voor blijvende herinneringen.

Laat je gasten direct genieten van een gebruiksvriendelijke en interactieve ervaring, waarbij ze unieke en spontane foto’s kunnen maken. De buitenkant van onze Photobooth is volledig aanpasbaar aan jouw wensen, met kleuren, logo’s en visuals die naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw evenement.

Transformeer jouw ruimte met onze op maat gemaakte branded backwalls. Laat je merk stralen met unieke visuals en logo’s die de aandacht trekken. Maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring met onze stijlvolle en professionele branded backwalls.

Ons professionele team zorgt voor een vlekkeloze installatie en begeleidt je gasten gedurende het hele proces. Na afloop ontvang je ook alle digitale foto’s, zodat je kunt nagenieten van de levendige momenten die zijn vastgelegd in de bruisende stad Rotterdam.

Wil je jouw evenement een unieke touch geven? Kies dan voor de Photobooth en laat de magie beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt pakket dat perfect aansluit bij jouw wensen. Maak jouw evenement onvergetelijk met de Photobooth Rotterdam!