Project Description

Light Painting Photobooth – Eye Filmmuseum x Museumnacht

Zet je bezoekers op een creatieve manier op de foto en geef ze een spectaculaire ervaring met lichtgevende effecten op locatie. Met de Light Painting Photobooth is elke foto anders en krijgt elke bezoekers zijn of haar super unieke foto mee naar huis!

Een donkere ruimte… de fotograaf staat klaar, de mensen poseren en ineens zijn daar flitsende lichtstralen, lichtgevende tools en animatie om de poserende mensen heen. Het resultaat is voor elke bezoeker een compleet andere en unieke foto met lichteffecten. Welkom bij de Light Painting Photobooth! En hadden we die wachtrij met enthousiaste mensen al genoemd? We zien het elke keer weer: iedereen wacht maar al te graag voor deze one of a kind foto!

  • Vermaak Museumnacht Amsterdam

  • Creatieve fotografie met prints

  • Eye Filmmuseum

  • Keepsake Light Painting Photobooth

  • 3 Promotiefotografen

  • Budget op maat

Light Painting Photobooth

Tijdens Museumnacht Amsterdam wilde Eye Filmmuseum het publiek een experience geven mét aandenken voor thuis. En zo stond ons team de hele avond tot in de vroege uurtjes op Museumnacht onze Light Painting-kunsten te vertonen. In een aparte bioscoopzaal van het Eye Filmmuseum bouwden we onze fotostudio op met genoeg ruimte voor de Light Painting Photobooth-activatie. Op het grote bioscoopscherm speelde zich een ruimte-projectie af en er klonk spacey achtergrondmuziek. Ons blauwe achtergrondscherm sloot hier naadloos op aan en zo was de hele sfeer compleet! 

Het Keepsake-resultaat

We hebben wel vaker een wachtrij vol enthousiaste mensen, maar deze avond straalde letterlijk aan alle kanten. Iedereen was in topstemming voor Museumnacht en de bezoekers hadden vooral lol met alle voorpret en het kijken naar de Light Painting-lichten in actie. Extra motivatie voor ons team om de meest unieke portretten met de LightPainting Photobooth te maken! Tel hierbij op dat de bezoekers zelf ook iets creatiefs konden doen met props, van hoedjes en maskers tot opblaasfiguren en vlaggen… Echt een feestje! In totaal heeft de Light Painting Photobooth-activatie zeven uur gedraaid, met honderden foto’s als resultaat. Bekijk hier nog twee voorbeelden met onze LightPainting Photobooth bij Samsung en het Eye Filmbal.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Light Painting Photobooth

Met de LightPainting Photobooth tillen we de reguliere Photobooth naar het volgende niveau: allereerst is de experience op locatie extra bijzonder omdat deze in het donker plaatsvindt en er met lichteffecten wordt gewerkt. Ten tweede is natuurlijk elke foto al persoonlijk, maar door de LightPainting Photobooth-lichtcreatie op de foto is elke print ook echt weer anders. En dat betekent oneindig unieke foto’s op één avond. Een aandenken om met trots op terug te kijken! 

Wil je ook zo’n experience voor jouw bezoekers regelen? Lees hier meer over Light Painting en neem gerust even contact met ons op, dan bespreken we graag samen hoe we jouw bezoekers in de spotlights kunnen zetten.