Project Description

Tommy Hilfiger – InstantPrint winkel activatie

Activeer je doelgroep op straat voor meer traffic naar je store!

Tommy Hilfiger had Keepsake gevraagd om in tien verschillende stores een InstantPrint activatie op te zetten om voorbijgangers zo op een leuke manier uit te nodigen in de winkel. Zo net voor de Kerstdagen hangt er een gezellige sfeer op straat en is het net even wat drukker dan normaal dus dit leek ons een goed moment om uit te pakken!

InstantPrint winkel activatie

Een fototool die gemakkelijk is in te zetten, ook buiten de winkels op straat, zijn onze fotografen met mobiele printer. Om op te vallen hebben we de fotografen volledig gestyled in Tommy outfit en uitgerust met professionele camera’s. Met een actieve benadering hebben we voorbijgangers zover gekregen om al shoppend door de winkelstraten op de foto te gaan. De InstantPrint was voorzien van toffe branding op voor- en achterzijde met een uitnodiging om binnen een glaasje te drinken en de nieuwe collectie te bewonderen. 

Het Keepsake resultaat 

Voor een straat activatie hebben we veel mensen bereikt; variërend van 70 tot 110 foto’s per locatie. Gemiddeld zijn dit zo’ 200 voorbijgangers waarvan in elk geval 20% direct naar binnen is gegaan. Iedereen heeft in elk geval een mooi Tommy aandenken gekregen!

Vrijblijvend sparren? – Bel Niek – 06 18078677
Meer cases