Project Description

Et Voila x RTL4 Blow Up – InstantPrint fotograaf Utrecht

Verras jouw bezoekers met een InstantPrint fotograaf Utrecht met echte fotografen en directe fotoprints. Wij verzorgen met een professioneel team een een succesvolle fotoactie met jouw merk en logo op jouw evenement in Utrecht en omstreken. 

Samen met Et Voila verzorgden we voor de perspresentatie, lancering en promotie van het nieuwe  RTL4-televisieprogramma ‘Blow Up’ een ontzettend vrolijke InstantPrint foto-activatie in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Onze InstantPrint fotograaf Utrecht gaf de bezoekers een speciaal fotomoment waarin ze in het ballonnendecor mochten stappen en op een motor van ballonnen mochten plaatsnemen! Vervolgens kregen ze hun directe fotoprint én een presentje mee naar huis.

  • Fotoactivatie promotie

  • Instant fotoprint + goodie

  • Winkelcentrum Hoog Catharijne

  • Keepsake InstantPrint

  • InstantPrint Fotograaf Utrecht

  • Budget op maat

InstantPrint fotograaf Utrecht

Ter promotie van het RTL4-programma ‘Blow Up’, was bovendien een gehele achtergrond foto-setting met ballonkunst verzorgd… en dat midden in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht! En zelfs Chantal Janzen en Martijn Krabbé waren erbij! Onze InstantPrint fotograaf Utrecht sprak de bezoekers aan om op de foto te gaan, waarna de bezoekers mochten plaatsnemen in de foto-setting op een unieke motor geheel vervaardigd uit ballonnen. Ons InstantPrint meisje printte de foto vervolgens direct uit en gaf deze aan de bezoekers mee, samen met een goodie bag: een ‘doe-het-zelf’-ballonpakket voor thuis. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

We hebben ontelbare acties gedaan, maar deze met alle vrolijke ballonnen zag er weer mega spectaculair uit. Onze InstantPrint fotograaf Utrecht heeft het winkelend publiek van winkelcentrum Hoog Catharijne gedurende vijf uur verrast met een unieke foto op locatie. Van kinderen tot koppels en vriendengroepen: iedereen wilde op de foto en ze namen enthousiast hun fotoprint en presentje in ontvangst. Door de foto ook nog eens te branden en te voorzien van het logo en de merkboodschap, zorgden we ook bij deze fotoactivatie weer voor een uniek fotomoment en verbinding met de doelgroep. Zo hebben de bezoekers niet alleen een mooi verhaal om verder te vertellen, door de foto denken ze thuis ook nog aan jouw merk terug!

Keepsake Product

Onze InstantPrint fotograaf Utrecht spreekt jouw bezoekers dus aan, vraagt ze of ze op de foto willen, communiceert een gewenste merkboodschap en geeft de bezoekers direct hun unieke foto en eventueel een extra incentive mee. Onze InstantPrint meisjes en InstantPrint jongens werken met een echte camera en een mobiele instant-printer waardoor de foto’s altijd scherp zijn en we de leukste foto kunnen uitzoeken. Meer weten? Bekijk hier ons InstantPrint product met meer voorbeelden.

Wil jij ook een InstantPrint fotograaf Utrecht voor jouw evenement, activatie, opening of lancering? Neem contact met ons op en wij werken graag met je samen om herinneringen met jouw doelgroep te maken.

Vergelijkbare cases