Project Description

Oranjepad – InstantPrint Meisjes

Zichtbaarheid voor Het Prinses Beatrix Spierfonds en een tastbaar aandenken voor de deelnemers

Het Oranjepad is een koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen waarmee de strijd tegen spierziekten gesteund wordt door de deelnemers. Door sponsoren te verzamelen wordt een bijdrage geleverd aan het wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

Met de InstantPrint meisjes dragen we bij aan de zichtbaarheid van het Oranjepad. Met de logo’s van Het Prinses Beatrix Spierfonds en het Oranjepad op de fotoprint, verbinden we de herinnering aan het doel. 

InstantPrint meisjesDe meisjes zijn mobiel en kunnen overal foto’s maken. Foto’s worden direct afgedrukt, voor iedereen een print voorzien van tekst, logo en communicatie! De InstantPrint meisjes zetten zich in voor de beleving en gaan in gesprek met de deelnemers. Een sympathieke manier om 1 op 1 in contact te staan met de bezoekers en om een aandenken mee te geven waarmee het event verlengt wordt. 

Het Keepsake resultaat – Deelnemers gaan naar huis met een tastbare fotoprint, een herinnering aan de dag en de prestatie. In vele huiskamers pronkt een foto van het Oranjepad 2021. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op