Project Description

BOL.COM

INSTANTPRINT INTERN EVENT

InstantPrint tijdens Intern Event, waar we snelheid en creativiteit bundelen om de bedrijfsbijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring te maken. Tijdens de Culture Week van Bol.com worden medewerkers warm ontvangen door onze fotograaf, een mooie start van je werkdag.

InstantPrint intern event
Tastbaar aandenken
Werknemersevent Bol.com
InstantPrint met BackWall
Mobiele fotograaf

INSTANTPRINT FOTOMARKETING

Bij InstantPrint draait alles om directe impact en het creëren van onmiddellijke herinneringen. Met onze geavanceerde printoplossingen kunnen we op locatie hoogwaardige foto’s afdrukken, waardoor deelnemers direct tastbare aandenkens hebben aan het evenement. Dit zorgt niet alleen voor een blijvende indruk, maar versterkt ook de betrokkenheid van het team.

HET KEEPSAKE RESULTAAT

Onze promotie fotografen zorgen ervoor dat de binnenkomst van de medewerkers wordt vastgelegd, van lachende groepsfoto’s tot portretten. Deze beelden worden direct afgedrukt, waardoor deelnemers iets tastbaars hebben om mee naar huis te nemen. Bovendien kunnen we de foto’s voorzien van branding, logo’s of specifieke boodschappen die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf.

Gedurende de week zijn vele prints gemaakt van medewerkers in verschillende samenstellingen. De bureau’s, prikborden en koelkasten van de medewerkers worden de aankomende periode versiert met deze waardevolle herinneringen.

KEEPSAKE INSTANTPRINT MET BACKWALL

Of het nu gaat om het bevorderen van teamspirit, het vieren van mijlpalen, of het stimuleren van creativiteit, InstantPrint voegt een tastbare dimensie toe aan jouw interne evenement. Laat ons jouw bedrijfsbijeenkomst transformeren in een gedenkwaardige ervaring met directe printoplossingen en creëer blijvende herinneringen voor alle deelnemers. De opvallende branded backwall maakt het plaatje af en zorgt voor een zichtbare actievatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw InstantPrint Intern Event te bespreken.

VRIJBLIJVEND SPARREN?
NEEM CONTACT OP

niek@yournextkeepsake.nl
06 18078677

VERGELIJKBARE CASES

Bekijk alle cases