Project Description

Radio 538 – Vrienden van Amstel LIVE | InstantPrint fotograaf Rotterdam

Kies voor een InstantPrint fotograaf Rotterdam op jouw event en geef je bezoekers een fantastische herinnering mee naar huis. Van evenementen tot het publiek in de rij of voor de deur vermaken: onze InstantPrint fotograaf evenement zorgt voor een persoonlijke ervaring met jouw merk! 

Voor de Vrienden van Amstel LIVE in de Rotterdam Ahoy, maakten we voor Radio 538 de grootste herinneringen  bij de Kleinste Kroeg. Maar liefst 6 dagen lang kreeg het VVAL-publiek voor de deur van de Ahoy al een pre party met onze InstantPrint fotograaf. Iedereen die bij de entree stond te wachten kreeg een Vrienden van Amstel-aandenken mee in de vorm van een uniek InstantPrint bierviltje!

  • Vermaak bezoekers concert

  • 1000+ InstantPrint bierviltjes

  • Concert Rotterdam Ahoy

  • Keepsake InstantPrint

  • 1 InstantPrint fotograaf Rotterdam

  • Budget op maat

InstantPrint fotograaf Rotterdam

Bij de entree van Vrienden van Amstel LIVE stond Radio 538 met Café de Kleinste Kroeg – mét onze InstantPrint fotograaf. Een superleuke locatie om de VVAL-bezoekers voor het concert alvast goed te vermaken. Maar ook op intiemere personeelsfeesten, tot winkelopeningen of grotere publieksevenementen zoals Vrienden van Amstel LIVE in de Ahoy staat onze InstantPrint fotografen Rotterdam klaar om van jouw evenement een succes te maken.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Onze InstantPrint fotograaf Rotterdam sprak alle bezoekers van Vrienden van Amstel LIVE enthousiast aan om gezellig op de foto te gaan. De InstantPrint foto werd direct geprint en met onze instant techniek kun je eerst de beste foto selecteren én de foto ook nog eens meerdere malen printen – zo gaat de hele vriendengroep met dezelfde geslaagde foto naar huis. Onze InstantPrint fotograaf stond vijf dagen lang op locatie in Rotterdam met ruim over de duizend bierviltjes… wij durven te wedden dat die InstantPrint bierviltjes nog jarenlang bij iedereen in huis pronkt. 

Keepsake InstantPrint bierviltje

De InstantPrint foto’s verzorgde onze InstantPrint fotograaf ditmaal op een bierviltje, supercreatief en geheel in stijl met het thema. De bierviltjes zijn met jouw logo en in alle huisstijlen te drukken. Maar ook de klassieke InstantPrint kaartjes en InstantPrint frames zijn uiteraard mogelijk. Wij werken met een duurzame techniek wat qua fotopapier en frames efficiënt kan worden ingezet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Wij bespreken graag de InstantPrint fotograaf-opties die het beste bij jouw merk en evenement passen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen wat past qua locatie, doelgroep en natuurlijk jouw budget.

Vergelijkbare cases