Project Description

Nationale Postcode Loterij – InstantPrint foto frame

Zet een InstantPrint foto frame in en kies voor interactiviteit én verbinding met je doelgroep. Het fysieke foto frame kan helemaal gepersonaliseerd worden met jouw merk, logo en boodschap!

Als je op zoek bent naar een fotomoment voor jouw bezoekers dat voor verbinding zorgt op een echt speelse manier, kies dan voor een InstantPrint foto frame: zo breng je jouw merk of boodschap letterlijk in handen van jouw doelgroep.

  • Vermaak bezoekers winnaars wijkfeest

  • Fotograaf + InstantPrint foto frame

  • Nationale Postcode Loterij Koningskanjer

  • Keepsake InstantPrint

  • 2 InstantPrint fotografen + 2 promotiemedewerkers

  • Budget op maat

InstantPrint foto frame

Voor het Koningskanjer-wijkfeest van de Nationale Postcode Loterij waren we met Team Keepsake aanwezig bij het gezellige buurtfeest in Weert. Een lekker zonnetje buiten, een indrukwekkende muziekstage met artiesten en de bekendmaking van het winnende bedrag per lot… In Weert was het feestje helemaal aan en ons team mocht de blijdschap bij iedereen vastleggen door middel van een fotomoment in de spotlights.  Zo ging iedereen met een herinnering aan hun historische winmoment naar huis.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Met twee teams, elk bestaande uit een fotograaf, een promotiemedewerker en een fysiek InstantPrint foto frame, vermaakten wij het publiek met een persoonlijke foto van dit bijzondere moment in hun wijk. Iedereen wilde maar al te graag op de foto en het InstantPrint foto frame werd met een grote glimlach vastgehouden. Van koppels tot vriendengroepen en buren die met elkaar op de foto wilden: wij waren erbij! Bekijk het Coen en Sander-feest van Radio538, het P!nk-concert van SkyRadio en de PostcodeKanjer van de Postcode Loterij voor meer voorbeelden van blije mensen met het InstantPrint foto frame.

Keepsake InstantPrint met foto frame

Om bezoekers op de foto te zetten met een InstantPrint foto frame, werken we met teams bestaande uit een InstantPrint fotograaf, een promotiemedewerker en natuurlijk het fysieke fotoframe. Onze promotiemedewerker zorgt ervoor dat jouw doelgroep op de foto gaat door ze enthousiast aan te spreken en ze het InstantPrint fotoframe te overhandigen. De boekers mogen het fotoframe zelf vasthouden en achter het fotokader gaan staan. Onze fotograaf maakt vervolgens de foto en print deze direct uit. Zo krijgt iedereen hun foto meteen mee. 

Wil jij ook zo’n InstantPrint foto frame op jouw event? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee hoe we samen de mooiste herinneringen op jouw event kunnen maken.

Vergelijkbare cases