Project Description

Bubbles & More – In store fotomarketing

Event verlenging en entertainment met onze fotostudio bij de grand opening van Bubbles & More

Bubbles & More is een vernieuwend winkel concept in Bilthoven. Met een bakkerij, bloemist, woonwinkel, brasserie en bed & breakfast en delicatessezaak, biedt Bubbles & More een unieke winkel ervaring. Op 25 september 2021 vond de grand opening plaats waarbij ons promotieteam de bezoekers op de foto heeft vastgelegd. 

De prachtige bloemenwand van Bubbles & More is het perfecte decor in de compacte fotostudio. Iedereen die op de foto ging, ontving ook een unieke panama hoed.  

Deze actie is in samenwerking met By Maureen uitgevoerd. 

In store fotomarketingMet een compacte fotostudio kan het promotieteam optimaal gebruik maken van de beperkte ruimte in de winkel die beschikbaar is voor de activatie. Er is een extra monitor aanwezig om het langslopende publiek te laten zien wat de actie inhoudt. Het team bestaat uit een fotograaf en promotiemedewerker. De fotograaf zorgt voor het perfecte plaatje en de promotiemedewerker deelt de panama hoeden en fotoprints uit. 

Het Keepsake resultaat – Naast de beleving en het entertainment van de fotostudio zijn de bezoekers met een panama hoed en gepersonaliseerde fotoprint naar huis gegaan. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Vergelijkbare cases