Project Description

ProRail – Greenscreen Station Rotterdam Centraal

Stuur jouw bezoekers op reis naar hun favo plek met een greenscreen foto!

Een groen scherm voor een groen doel! Op 30 oktober vertrok de speciale Klimaattrein naar de VN Klimaattop COP26 in Glasgow. Om reizen met de trein in Europa te promoten, mochten we voor ProRail de reizigers op treinstation Rotterdam Centraal op de foto zetten met een greenscreensetting.

  • Activatie OV & treinreizigers

  • 5 verschillende steden als achtergrond

  • Treinstation & openbaar vervoer

  • Keepsake Greenscreen Rotterdam

  • 1 fotograaf & 1 promotiemedewerker

Greenscreen Rotterdam –  “Waar gaat u vandaag naar toe?” Team Keepsake zette de bezoekers van treinstation Rotterdam Centraal op de foto alsof ze net instappen in de trein naar de stad van hun keuze. Met onze greenscreensetting bestond de keuze uit Parijs, Berlijn, Wenen, Londen of Brussel! Op de geprinte foto communiceerden we tevens een QR-code-winactie waarmee de bezoekers kans maakten op tickets. En als ze hun emailadres invulden, kregen ze hun persoonlijke foto ook nog eens digitaal opgestuurd. 

Het Keepsake-resultaat – Met als doelen branded content, zichtbaarheid en awareness voor reizen met duurzame mobiliteit zoals de trein, is de greenscreensetting de perfecte tool om de treinstation bezoekers te vermaken. De monitor die bij de opstelling stond, toonde een slideshow met voorbeelden. Hiermee werden de langslopende bezoekers van Rotterdam CS geprikkeld om deel te nemen aan de activatie en kon Team Keepsake ze tevens gemakkelijk uitleggen wat de bedoeling was. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Keepsake Greenscreen – Geef jouw bezoekers de ultieme fotobeleving en neem ze mee naar elke bedenkbare plek! Met een greenscreen zo van Rotterdam naar Parijs? Of naar een fictieve plek zoals de ruimte, een animatiewereld of back to nature naar de jungle? Ook het kantoorgebouw, schoolgebouw of het bedrijfspand kan een prachtige fotoachtergrond vormen. Door de greenscreentechniek worden de bezoekers direct in de foto met achtergrond en overlay naar keuze geplaatst, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ons team bestaat uit een fotograaf en promotiemedewerker die opgeleid zijn in communicatie. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bezoekers met een unieke herinnering naar huis gaan én dat jouw boodschap ook wordt overgedragen. Kijk hier voor meer Greenscreen-informatie.