Project Description

Serious Request & WNF – Greenscreen Photobooth donaties werven voor het goede doel

Met Keepsake komen wij in actie voor het regenwoud en zo dragen wij ons steentje bij aan het goede doel! Onze volledige winst van onze Greenscreen Photobooth-actie geven wij aan 3FM Serious Request 2021 en het WWF. Zij zetten zich met de opbrengst in voor bescherming en herstel van het regenwoud.

Op de 3FM Serious Request-kerstmarkt te Amersfoort staan wij op zondag 19 en maandag 20 december 2021 van 12:00 – 17:00 met een speciaal door Keepsake ingerichte kraam met een Greenscreen Photobooth. Hier kunnen bezoekers tegen een donatie op de foto om zo hun bezoekje aan het Glazen Huis en de Serious Request-actie te vereeuwigen. Deze foto zal dagelijks een mooie reminder aan hun persoonlijke strijd tegen klimaatverandering vormen.

Check hier onze actiepagina bij Serious Request en steun ons ook!

  • Donaties werven voor goed doel

  • Verschillende achtergronden

  • 3FM Serious Request-kerstmarkt

  • Keepsake Greenscreen Photobooth

  • 1 fotograaf en 1 promotiemedewerker 

Greenscreen Photobooth  Maak bij onze Serious Request-kraam een superleuke greenscreenfoto als herinnering aan jouw bezoek aan het Glazen Huis en steun het Wereld Natuur Fonds met jouw donatie! Poseer alleen of samen voor het groene doek en wij toveren jouw favoriete achtergrond tevoorschijn. Strijd je mee voor het regenwoud of poseer je liever – geheel coronaproof – gezellig naast de Kerstman? Met het greenscreen kan het allemaal! Dus pak je moment in de spotlights voor de camera en onze fotograaf zorgt ervoor dat je met de beste foto van jezelf naar huis gaat.

Het Keepsake-resultaat – Met onze Greenscreen-fotostudio met Photobooth krijgt iedere bezoeker een momentje in de spotlights. De donateurs krijgen hun unieke fotoprint vervolgens direct mee: hang ‘m op je koelkast en laat iedereen zien dat jij een Serious Request- en WNF-supporter bent! Alle winst van de donaties doneert Keepsake aan de Serious Request-actie.

Keepsake Greenscreen – Ga voor een stukje entertainment op jouw evenement met onze Greenscreen Photobooth! Door de greenscreentechniek worden de bezoekers direct in het regenwoud of naast de Kerstman geplaatst, een unieke foto die aansluit bij het Serious Request doel van dit jaar: het Wereld Natuur Fonds! Ons team bestaat uit een fotograaf en promotiemedewerker die opgeleid zijn in communicatie. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bezoekers met een unieke herinnering naar huis gaan én dat jouw boodschap ook wordt overgedragen. 

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Vergelijkbare cases