Project Description

The British School of Amsterdam – Greenscreen fotostudio

Geef jouw scholieren een uniek aandenken met greenscreen fotografie. 

The British School of Amsterdam vierde in april 2021 de opening van het nieuwe schoolgebouw. Met deze nieuwe locatie kan de internationale school zijn wens om met vier afdelingen (Early, Infant, Junior en Senior) onder één dak te huisvesten, in vervulling laten gaan. Keepsake kreeg de eer om de scholieren een foto als herinnering mee te geven met het indrukwekkende gebouw via greenscreen techniek op de achtergrond. 

  • Entertainment op locatie

  • Greenscreen fotostudio

  • Persoonlijk en deelbaar aandenken

  • 2 fotografen en 2 begeleiders

Greenscreen fotostudio

Het doel was om ruim 350 leerlingen snel, kwalitatief en veilig op de foto te zetten binnen een tijdsbestek van 4 uur. Vanuit onze expertise zetten we iedereen niet alleen snel op de foto, maar kozen we bewust voor mooie portretten die ook nog eens direct geprint werden. Met twee greenscreen studio’s, twee fotografen en twee begeleiders heeft het Keepsake-team het voor elkaar gekregen om de honderden scholieren coronaproof voor het groene doek te laten poseren. Met het nodige enthousiasme ging iedereen met een ‘stoer’ zelfportret van zichzelf naar huis.

Het Keepsake resultaat

Het fotomoment voor een greenscreen is bijzonder maar ook spannend want je staat helemaal solo in de spotlights. Daarom stellen onze fotograaf en begeleider iedereen eerst op hun gemak met de nodige poseertips. Iedereen heeft direct zijn foto meegekregen en kan deze naar eigen keuze, online weer verder delen. Ook de leraren hebben de kans gegrepen om bij ons team op de foto te gaan!

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op