Project Description

Greenscreen Evenement – Van Oord x Wereldhavendagen

Maak het onmogelijke mogelijk en plaats je bezoekers voor elke bedenkbare achtergrond met een Greenscreen evenement! Kies één of meerdere achtergronden voor het foto-moment, maak gebruik van props en geef iedereen een direct geprinte foto op een unieke achtergrond mee naar huis.

Als je jouw bezoekers even helemaal wilt meenemen in een andere wereld, ze wilt verrassen en ze een toffe foto mee naar huis wilt geven, is een Greenscreen evenement het antwoord op al je vragen. Door bezoekers te fotograferen voor een greenscreen achtergrond, worden ze door onze techniek direct uitgesneden en in een andere achtergrond met overlay geplaatst. Zo krijg je een heel bijzonder effect en kun je jouw bezoekers in elke bedenkbare situatie plaatsen! Lees hier meer over hoe een Greenscreen Evenement precies werkt. 

  • 3 dagen stand traffic

  • 1200+ fotoprints

  • Wereldhavendagen Rotterdam

  • Keepsake Greenscreen Evenement

  • 2 Greenscreenfotografen

  • Budget op maat

Greenscreen Evenement 

Jasje aan en helm op! Bezoekers van de Wereldhavendagen mochten een weekend lang allemaal even in de wereld van Van Oord stappen… Daarvoor creëerden we een Custom Greenscreen ín een container aan de Rotterdamse haven! Met de werkkleding-props konden alle bezoekers allemaal even voelen hoe het is om een werknemer van Van Oord te zijn, een hele gezellige ervaring voor de enthousiaste bezoekers die allemaal graag op de foto wilden bij onze Greenscreen event-experience.

Vrijblijvend sparren? – Neem contact op

Het Keepsake-resultaat

Ons team op locatie bestond bij Van Oord uit twee enthousiaste Greenscreenfotografen die zijn opgeleid in communicatie. De beleving voor de bezoeker staat centraal en naast het momentje in de spotlights met de fotograaf, krijgen ze hun bewerkte Greenscreen Evenement-foto meteen te zien. Vervolgens geven we ze een directe fotoprint voorzien van de huisstijl, zoals het logo en de merkboodschap mee. Zo hebben we drie dagen lang de bezoekers van de Wereldhavendagen aangesproken en op de foto gezet bij ons Greenscreen Evenement – en echt iedereen, van jong tot oud, kwam met een grote glimlach de Van Oord-container weer uit. We hebben ruim 1200 fotoprints weggegeven!

Keepsake Greenscreen 

Als je een Greenscreen Evenement wilt inzetten, kijken we graag met je mee wat hiervoor de beste insteek is. Wil je één of meerdere achtergronden? Een greenscreen-achtergronddoek met fotograaf? Een greenscreenwall in jouw beursstand of andere unieke custom locatie? Een Greenscreen event met Photobooth? Of een hele foto studio met greenscreensetting? We houden rekening met jouw wensen om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk gebruikmaakt van de ruimte en de mogelijkheid om jouw doelgroep aan te spreken. Bekijk hier wat praktijkvoorbeelden van onze cases met een Greenscreen voor op je event.

Wil jij jouw bezoekers ook verrassen met een Greenscreen Evenement? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden.